Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 6/7

6

I hela mitt vuxna liv har jag mött personer som känt att det varit ok att försöka trycka ned med av någon anledning. Det kan ha varit kommentarer om min kropp, mitt sätt att vara eller mitt engagemang i något.

I unga år tog jag otroligt illa vid mig och även idag kan jag komma på mig själv att försöka passa in, att smälta in i mängden och att må dåligt om någon säger något elakt.

Jag har tagit upp det här förut i ett annat blogginlägg där jag har börjat titta på varför de känner ett behov av att trycka ned mig. Att de bär på något bagage som gör att de måste känna sig viktigare och större än mig. Det har lärt mig att hantera situationer bättre och inte må dåligt när någon säger något elakt.

När jag började förstå att jag kunde prata med andar, att jag hade guider, änglar, nära och kära med mig förändrades allt i grunden för mig. Hur dåligt jag än mådde så fanns de alltid där för att stötta mig.

Vad är det då i mig själv som gör att vissa personer känner sig hotade? Gång på gång har jag försökt förstå det här. Jag försöker att alltid vara snäll och trevlig och hjälpa de runt omkring mig, visst har jag fel och brister som alla andra men inte enligt mig själv så till den milda grad att jag behöver en elak behandling,  och det ända jag kan komma på är att jag genom hela livet haft en inre styrka som de känner sig hotade av. När jag mött någon som är så här vare sig det varit en så kallad vän, en partner eller en arbetsgivare så har jag alltid hållit tyst för att inte förstöra stämningen om det kommit något elakt när man suttit med flera personer och pratat.

Känner ni igen er? Visst är det ett konstigt tankesätt? På något konstigt vis så skulle jag som blir utsatt förstöra stämningen om jag sade ifrån….

När jag började förstå vilka underbara hjälpare jag hade på andra sidan så började jag också få  mer självförtroende, de peppade och pushade mig, ibland rätt brutalt men alltid kärleksfullt. De visade mig vägar som gjorde att jag fick mer och mer självförtroende ju mer jag stod upp mot människor som försökte trycka ned mig.

Under resans gång har jag tappat några i min omgivning men däremot fått nya underbara människor i mitt liv som bekräftar mig såväl som jag bekräftar dom och jag är inte lika rädd för att säga ifrån när något händer som jag inte tycker är ok. Jag sätter ned foten mer och visar tydligt i min energi att de ska ge fullständigt f-n i mig om de inte kan bete sig på ett trevligt sätt. Det här har också resulterat i att de som har känt sig manade att vara elak mot mig i min omgivning helt enkelt har slutat prata med mig 😀 det här har gjort mig både lite fnissig men också fascinerad. Tänk att min energi som jag förändrat kan göra så mycket har jag tänkt.

För er som gått igenom det här så vet ni att det inte är lätt, för er som tänker göra den här omställningen så kan jag säga att det är inte lätt men värt det. Att veta att man har hjälpare bakom sig som stöttar en i svåra beslut gör att det går lättare men man får göra jobbet själv. Det är alltid värt att stå upp för sig själv gentemot personer som försöker trycka ned en.
Ni är värda att bli behandlade bra

Ni är värda att bli behandlade som den vackra varelse ni är.

Ni är värda att ha människor runt er som uppskattar er och som stöttar er.

Om ni någon gång har trott annat så slå den tanken ur hågen. Att stå upp för sig själv är inte lätt men alltid alltid värt det.

Kram

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19.

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

Klöver

Det här kortet symboliserar lycka, tur, att vända något negativt till positivt, roliga överraskningar och något att se fram emot.

Turen har börjat vända nu, efter en tids arbetande i motvind började det att vända för dig, det kan vara i kärlek, arbete, pengar eller rent allmänt. Det börjar gå lättare för dig på livets väg och gamla sorger och bekymmer kommer att vara just det, gamla. De ligger bakom dig och du kommer att börja se ljusare på framtiden. Förvänta dig tur, lycka, positivitet, roliga saker och mysiga överraskningar så drar du också till dig dom. Se och erkänn den tur du redan haft i livet vad det än är, att vara i en energi av att känna sig tursam gör att man drar till sig även andra sådana energier.

Du är värd att vara lycklig och tursam.

 

Kraftdjursbudskap

Vit häst

Den vita hästen, kelternas symbol för modergudinnan Epona, lovar att alla resor, korta som långa, går smidigt och skänker glädje

 

 

 

Ha en underbar Frejas dag

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Tack ! Ja det här med vara inne i sig vara stark våga köra min väg mm . Är oerhört avensjuka på mitt själv arbete. Jag har vart mer för djur. Tycker folk är knepigt svårt. Så jag har inte behov av folk massa folk. Har med funderat på varför ofta. Men inte kommit fram till vettigt. Själv har aldrig haft behov trycka ner. Om är sen inte pallar hantera. Så går jag undan i stället. El om är väggar folk dom ej vill lyssna , så är det lika dant där. Varför stå kvarnär öändå inget ger mig ! Blir bara onödigt frustrerad. .

  2. Visst känner jag igen mej i de som du skriver om Lena, och i dem situationerna har jag alltid stått upp för mej😇. Det ska man göra också tycker jag, sådant ska man inte tillåta att bara passera utan
    säga ifrån, de får kosta vad det kostar.
    Tack Lena ha en fin helg🤗

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.