Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 4/7

3

Som man frågar får man svar.

Det här är något jag märkt både för mig själv, vänner och kunder när det gäller andevärlden. Frågar man allmänt kan det komma vad som helst, saker som man kanske inte ens frågat om och det kommer in nära och kära som vill berätta om det och tala om andra saker.

I början förstod jag inte det här och jag måste erkänna att jag ibland blev lite konfunderad över vilka svar jag fick. Det stämde inte alls med vad jag hade frågat när det var rent allmänt. I efterhand så förstår jag att det stämde det jag fick in men jag visste inte när och hur det skulle bli.

Att veta hur man ska fråga om både plats och tid och rum har jag lärt mig genom misstag. Mest misstag för mig själv och mina vänner. Innan jag tordes ta en betalande kund hade jag tränat både länge och väl på mina stackars vänner som fick vara försökskaniner. I dag har jag arbetat ut ett system som passar mig.

Det kanske inte passar andra medium och det finns säkert vissa som tycker att jag är lite petig eller inte riktigt fokuserad. Det här systemet utvecklar jag ständigt, jag lär mig nya saker i stort sett varje dag och lägger till eller tar bort från mitt system.

Kanske är jag petig men jag frågar alltid en två eller till och med tre gånger om samma sak. Helst när jag tycker det är luddigt svar jag får, det här kan göra att andevärlden nu slutar att svara om jag blir för tjatig. De har ju redan svarat på frågan får jag alltid till svar när jag frågar varför de är tysta om en sak. Jag använder också olika sorters hjälpmedel i samma fråga. Antingen flera kortlekar eller pendel, vatten, te, kaffe och runor. I framtiden kommer jag att skaffa mig fler hjälpmedel som jag kan använda i mitt arbete men just för tillfället räcker de här.

Ändå har jag fel i bland.

Jag erkänner det villigt, det finns ingen som arbetar med det här som inte någon gång haft fel. Vad det beror på hos andra tänker jag inte ens spekulera i. För mig kan det vara så att jag förstår fel, frågar fel eller helt enkelt låter mitt ego smyga på ovetandes och att jag lägger in min egna vilja. Det sistnämnde händer väldigt sällan, jag är kanske löjligt petig och kollar både en och två gånger så inte egot är där och tassar i utkanten. Det här gör att jag ibland kan värka långsam när jag arbetar och där har ni också svaret. Jag kan inte stressa fram ett budskap, det går inte och blir inte bra i slutändan.

Sedan är det så en sak till varför jag ibland får svar som är som goddag yxskaft. Mina hjälpare på andra sidan håller helt enkelt tyst eller svarar så kryptiskt att jag blir tokig. Precis som det står här bredvid så vet guiderna bättre vad man behöver än en själv.

Visst är det frustrerande? 😀

Men det här märker jag gång på gång helst när jag frågar om mig själv och jag måste erkänna att jag ibland sliter mitt hår i förtvivlan. Jag törs inte ens sluta henna håret rött eftersom vid det här laget lär jag vara vithårig under 😀

Så tänk på det när ni frågar andevärlden om något oavsett om ni gör det genom en sådan som mig eller om ni frågar dom själva. Som ni frågar får ni svar.   Kram

Lenormandorakel

 

Hund

Detta kort symboliserar vänskap, trohet, lojalitet, support och någon att lita på.

Se dig omkring, du har vänskap närmare än du tror, den sortens vänskap som sträcker sig genom flera liv. Vilka vänner kan du lita på? Vilka vänner klarar du dig utan? Vilka finns alltid där för dig och är din vän i vått och torrt. Vad letar du efter i en partner? Vänta dig en kärlek där grunden är vänskap, trohet, lojalitet och support så finner du den. Vad vill du ha av din partner? Var viss om att just du är värd, vänskap, trohet, lojalitet och support i ditt förhållande och nöj dig inte med mindre. Förvänta dig allt det här och ge också det tillbaka, en stark vänskap eller partnerskap byggs på ett förtroende som är orubbligt och du är verkligen värd det.

 

Kraftdjursbudskap

 

 

Krokodil

är ikon för den forntida egyptiska krokodilguden Sobek som skänkte överflöd och beskydd.

Han skyddar dig mot falska vänner och dolda fiender

 

 

Ha en underbar onsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Jätte fint skrivet av dig , tack för att du delar med dig av dina tankar❤️
    Alla medium arbetar på olika sätt och finns till för just det också, det finns ingen i hela världen som kan säga att något är rätt eller fel.
    Klienter som letar ett medium, dras oftast till ett medium som stämmer in i energin som de själva har… man dras till den energin som stämmer in, samma sak är det ju med , vänner, arbeten eller en livskamrat…bara för att energin stämmer in till det man ska lära sig och hå igenom just med dem man träffar.
    Läckert uträknat av det kloka medvetandet i universum 😃❤️❤️❤️
    Ha det gott och lycka till med ditt arbete i energierna 😃🌸❤️🇸🇪🍓 Kram Eva

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.