Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 21/6

6

 

Sommarsolståndet

Som häxa och prästinna ( i träning) så firar jag inte längre midsommar när alla andra firar den. Jag ärar gudinnan Sunna den 21 juni på sommarsolståndet och den natten är för mig väldigt magisk. Då är knytten för mig väldigt tydliga och älvorna dansar. Det ligger en magisk energi runt hela den här natten.

Det här har gjort att jag på senare år har varit lite ur fas med mina vänner som inte är häxor 🙂 de planerar midsommar med allt vad det innebär, mat, dryck, dansa runt stången och vara med familjen. Själv är det här en tid för mig att vara själv och se vad jag har gjort under den här delen av året. Att sitta i skogen och lyssna och känna av årstiden och känna magin. Det är väldigt svårt att förklara den känslan av att vara en del av skogen, jag kan bara rekommendera er som känner er manade att prova.

Nu vänder det och går över till mörkare nätter, guden börjar bli gammal i årshjulet och befruktningen har skett. Nu är snart tid för skörden och det finns ett lugn i sommarsolståndet som jag tycker om. För mig är det en väntan på det som ska komma i augusti men också ett lugn i att se att allt blommar och djurens bebisar börjar växa upp.

 

Litha är namnet på den här högtiden i det keltiska årshjulet. Det kommer troligtvis från saxarna och är det motsatta mot Yule (vintersolstånd), nu är också hinnan mellan världarna tunn som i Samhain och det är nu en tid för att göra magi. Plocka sju blommor och lägga under huvudkudden för att dra till sig sin älskade är en gammal magisk tradition som fortfarande lever kvar. Plocka örter i natt är en annan. Här tycker jag inte att ni bara ska gå på det traditionella. Känn efter i natt vad ni vill göra  och vad som kommer för er. Vill ni bara ligga ute i natt och titta på himlen och känna in energierna så gör det. Men framför allt, gå ut och känn av naturen och magin i natt.

Jag vill önska er alla ett underbart och magiskt sommarsolstånd och en välsignad Litha.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 16-19.

Välkomna att ringa

 

 

 

 

 

 

Lenormandorakel

Ormen

Det här kortet är för mig väldigt tvetydigt, det kan representera svek, att bli huggen i ryggen  av en vän, en kvinna som vill en illa men också healing. Många gånger när jag fått upp det här så ser jag bara den gröna färgen och att ormen tillhör gudinnan.

Se upp nu för falska vänner eller för de som vill dig illa, lita på din intuition när den säger dig att något är fel. Vifta inte bort dåligt bemötande med att personen har haft en dålig dag och se det inte som att du har gjort dig förtjänt av dåligt bemötande eller svek. Se de bakomliggande orsakerna till varför den här personen gör dig illa, släpp det sedan och gå vidare. I allt det här finns ett läkande, en känsla av att växa sig stark och kunna släppa taget om det som gör en illa.  Tillåt dig själv att läka från det som gjort ont tidigare, tillåt dig själv att bli arg för sveket och se till att ta hand om dig själv. Som ormen ömsar skinn kommer även du att ta bort sveket som en gammalt skinn, lägga det bakom dig och gå vidare starkare än någonsin.

 

Kraftdjursbudskap

Snöleopard

Bor bland höga berg. Det tibetanska helgonet Milarepa blev till en snöleopard.

Han säger att du lugnt ska invänta rätt ögonblick att handla.

 

 

Ha en underbar dag

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Dessa tankar om människor behov av att spela ens vän . När de sen ger en knivhugg i ryggen och blir konfronterade.
  Så förnekar de och vidhåller att de inte gör det. Och fortsätter spelar vän så att man blir förvirrad och har känslan att man överreagerar.
  Jag kan inte förstå varför de har behov att göra så.
  Varför envisas de med att ha en i sitt liv om de är missnöjda över en?
  Något som jag har funderat länge över.
  Kan man be sina beskyddare att gallra bort dessa personer när man inte vet eller ser om man har rätt? Så man slipper känslan över att ha överreagerat eller tolkat fel.

 2. Anette Bjärnstedt on

  Tack ❤ 💕 det var intressant då får jag vara ute i natt också i stillhet med mig själv och det jag träffar på.

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.