Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 14/6

0

 

 

Avalons Dimmor

Här får jag börja med att be om ursäkt om jag upprepar mig, vet inte om jag har skrivit om boken jag håller på att läsa. Jag visste inte om den här boken förrän för bara en månad sedan hur konstigt det än låter. Den låg bland en massa böcker jag hade fått och första tanken var först att ge bort den, innan en vän till mig rekommenderad den. Författaren har gjort väldigt mycket efterforskningar innan hon skrev boken och det märks verkligen i hennes sätt att prata om gudinnan.  Det är en roman men på något sätta så pratar den otroligt till mig och det kan bero på att jag äntligen har fått kontakt med Gudinnan.

 

Rhiannon var den första gudinnan som kom till mig, hon har i stort sett samma energier som Freja som var den som visade mig vägen och som jag kommer att dedicera mig till. De står för mig för uppvaknande och för den eldiga energi som behövs när man vänder upp och ned på sitt liv.

Det här har varit nog för mig tills nu…

Den senaste tiden har jag varit på uruselt humör, lätt för att bli arg på både människor, andar, gudar och gudinnor. Blivit irriterad för minsta lilla, inte känt att jag har haft kontakt med Freja som jag vill, inte gjort min dagliga praktik i mitt lilla tempel och försummat mig själv (för mycket socker och vitt mjöl). Detta har gjort mig ännu mer irriterad och då på mig själv och då undrat om det här är rätt bana för mig i alla fall.

Tänk att man kan vara så dum ibland 😀

Det här har hänt ett par tre gånger förut och varje gång så händer det något stort andligen i mitt liv. Precis innan energierna skiftar så blir jag på ett fruktansvärt humör och försöker hålla mig ifrån både folk och fä.

Jag brottas oerhört med mitt humör och går och småsvär konstant hela tiden innan något händer. Mina andliga upplevelser blir på något sätt förhöjda och det gör mig också irriterad och förbannad. Ja ni hör ju 😀 . Sömnen brukar också utebli (precis som nu) eller så drömmer jag väldigt kraftfulla drömmar. Det här händer alltid när jag vill eller tror att det ska vara lugnt i mitt liv, att jag äntligen har förstått mycket om hur jag ska gå vidare.

Jisses vad jag bedrar mig 😀

 

Jag har som sagt nästan bara pratat med Freja och de andra gudinnorna men inte med Gudinnan. Har ingen aning om varför eftersom hon är modergudinnan och den som visar sig i de olika ansiktena som de andra gudinnorna är. Det har hänt flera gånger nu när jag läser boken att jag förstår vissa saker som händer mig och varför andra saker inte händer. I och med flytten har jag kommit lite långt från henne. Jag har varit så fokuserad på vardagliga saker att jag inte har hört henne och de småfolk som finns häromkring. Lite har jag snappat upp men det är som om jag varit döv.

Det ska ändras nu.

Jag kommer att bli en prästinna i höst när jag dedicerar mig till gudinnan. Det här är inget som jag tar lätt på men har glömt bort vad som förväntas av mig och har här fått en kraftfull påminnelse. Hon har säkert något mer på lut åt mig och ska jag kunna tjäna henne på ett bra sätt måste jag också se och höra henne fast jag har mycket omkring mig. Det duger inte att bara strunta i henne när världen utanför gör sig påmind på ett starkt sätt.

 

Varför skriver jag det här?

Måste erkänna att det är lite egoistiskt till att börja med, jag behövde skriva av mig, det är inte för att predika eller försöka få er att följa gudinnan. Det får man känna efter själv om man vill eller inte. Det är heller inte för att jag är överdrivet religiös eller fanatisk när det gäller hur jag följer henne. Anledningen är nog att ni ska få veta att vi som jobbar med det här också har perioder när man undrar vilken väg man ska gå, att vi också kan vara på uruselt humör och irra runt som äggsjuka höns i vår jakt på vilken väg vi ska gå. Att det finns vägledning bara man öppnar sina sinnen och tar in vad de på andra sidan säger oss. Nu är det snart sommarsolstånd, gå ut i markerna och känn in den pulserande glöd som fortfarande finns där. Prata med småfolk, rådare ( de som bor i marken), småknytt, träd, buskar, blommor och de vilda djuren. Stoppa ned fingrarna i myllan och låt moder jord heala och fylla er med kraft.

Kram

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 11-13.

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

 

Stjärnorna

Det här kortet symboliserar vägledning, glittrande stjärnor, healing och en känsla av att vara omhändertagen. Även att följa sin stjärna och hitta nya vägar att utforska. Wish upon a star, for I bring hope and light afar.

Det är dags att titta och söka sig mot stjärnorna, att sträcka sig mot nya nivåer i din karriär, medvetande eller kärlek. Var inte rädd för att önska till mig, jag ser dina drömmar och önskningar och gör så att de blir sanna. Jag ger dig hopp om framtiden och att allt i slutändan blir bra. Sträck dig mot mig och jag ger dig healing, hitta din stjärna, den stjärna där din själ föddes. Jag ger dig optimism, ambition och en vilja att bli bättre. Låt mig skina i dina ögon och var sann mot dig själv i dina visioner.

 

Kraftdjursbudskap

Sfinx

Den gamla grekiska sfinxen hade lejonkropp, örnvingar och kvinnoansikte och ställde gåtor.

Ett mysterium eller en förbryllande situation blir snart löst.

 

 

Ha en underbar torsdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.