Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 12/6

3

Att spå i framtiden

Jag får ofta höra att jag är en spåtant 😀 det måste erkännas att jag inte är så förtjust i det ordet. För det första tant…

Tant.. smaka på ordet och du ser framför dig en gammal gumma som är ihopkrupen och allmänt virrig (ok det sista stämmer in på mig) men annars känner jag mig inte speciellt gammal eller tantig. Sedan ordet spå, ja det betyder att man ser in i framtiden men det känns ändå lite tivoliaktigt. Kanske är det jag som märker ord och tar ordet på för stort allvar. Jag vill beteckna mig själv som ett medium, för mig betyder medium att jag är en kanal mellan andevärlden och den här världen. Rätt och slätt.

Jag använder en rad saker när jag ska titta in i framtiden ( eller bakåt med för den delen), det är kort, pendel, vatten, kristallkula, kaffe, te, mitt tredje öga och runor för att nämna de jag arbetar med mest.

För mig är de ett hjälpmedel för att förstå andevärlden rätt, ett orakelkort kan betyda olika för de som tar kontakt med mig för att jag ska spå dom. Vi kan ta dagen kort som ett exempel. Det är ankaret, som ligger i ett hav som är stormigt och det flyger måsar över. Ankaret betyder alltid att något är fast och stadigt men för en kund kan det vara att det är stabilt i den liv nu även fast det blåser runt öronen, för en annan kan det vara att stabiliteten kommer även fast det just nu ser ut som om det inte finns något hopp och för en tredje att man ska släppa det här ankaret och flyga högt upp för att nå det man vill göra.

När jag tittar i kaffe, te och vatten så ser jag bilder otroligt starkt, de är ett hjälpmedel för mitt tredje öga. När jag tittar i våta element ser jag allt som på film och väldigt många gånger bokstäver.

Där är det också olika beroende på vilken kund jag har, samma sump kan betyda väldigt olika saker.

Den enda där det är statiskt är pendel för mig, där har jag en pendelkarta med olika bokstäver, ja, nej och kanske.

 

 

 

När jag spår med pendeln ser jag också till att få veta vem som ger mig svaren, skyddar jag mig inte och kollar vem som ger svaren kan vilken ande som helst svänga den vilt och ge helt fel svar.

Därför använder jag inte tarotkort, de är för statiska för mig, jag behöver ha kort där jag kan tolka efter kunden och inte från en bok, jag kan inte ha färdiga svar som man läser innantill från. Det passar andra alldeles utmärkt men inte mig, jag får frågan gång på gång. Varför har du inte tarotkort? Och svarar alltid att de pratar inte med mig på samma sätt som andra kort, det bästa sättet enligt mig att spå är att använda de redskap som passar en bäst.

För man ska komma ihåg att det är alltid andevärlden som ger dig svar, även där ska man veta att som man ropar får man svar och att de är brutalt uppriktiga. Är du inte säker om du vill veta svaret på din fråga så fråga inte. Gillar du inte svaret du får så bli inte arg på dom, dina guider ljuger inte för dig. När man spår någon annan ska man tänka på att ibland kan ens ego komma in, eller kundens tankar, eller en ande som busar, eller man misstolkar svaret och ibland inte ens förstår svaret man får.

Därför är jag noga när jag arbetar att alltid lägga från två lekar, gärna kolla pendeln, min guide, andras guider och skyddsänglar för att se att jag har förstått de rätt, alltid se till att vara skyddad när jag jobbar och dubbelkolla så ingen smugit sig in som inte ska vara här. Detta kanske låter lite övernitiskt men då vet jag att jag har dubbelkollat och ibland trippelkollat.

 

 

 

 

 

Lenormandorakel

 

Ankaret

Det här kortet symboliserar stabilitet, hopp, frid och att komma fram till sitt mål. Det kan också betyda att inte förankra sig så pass mycket att man blir stillasittande, att men tillåter sig att ha en ankare runt halsen som tynger ned en och att låta någon annan vara en tyngd för en själv. Se dig omkring, har du något ankare som tynger dig som inte låter dig gå framåt, skär i så fall av linan och lämna ankaret bakom dig, vare sig det är relationer eller minnen. De gör ingen nytta längre om de håller dig nere. De har bara så stor betydelse som du ger dom. Kanske är det också dags att förankra dig i dina idéer och drömmar, i nya relationer som för dig framåt och som gör dig till en starkare person.  Fokusera på var du behöver stå stadigt och lämna resten som ett minne. Även om det stormar runt omkring dig så har du alltid relationer som håller dig fast förankrad i världen. Var finns de? Ibland kan vänner dyka upp på de mest osannolika ställena. Odla dina bra relationer och minnen.

 

Kraftdjursbudskap

Landsköldpadda

kallas för den svarte krigaren i kinesisk folktro och styr över vintern och norr. En långsam, säker väg passar bäst nu. Läs det finstilta

 

Ha en underbar dag

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Vilken fantastisk människa du är. Jag håller med dig i allt det du skriver om. Vad du har kommit långt i din värld.
  Jag är så mäktad imponerad av ditt sätt att tänka.
  Det är precis så jag har tänkt ang medium /spådom etc.
  Tarotkort talar inte heller till mig. Tycker dom är så förutsägbara.
  Tyvärr så la jag all spådom på hyllan när hjärter knekt “började röra på munnen”. Otäckt o okult.
  Har stängt mig o bett om beskydd.

  Du är verkligen en klippa; vågar “bråka” med andar o änglar,för att få fram den rätta sanningen.
  En STOR hjärtekram från Ingela

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.