Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 10/6

2

Dagens ämne är kanske inte så andligt men jag måste bara berätta om mina djur som som kommer på besök varje dag utanför mitt lilla hus.

När jag flyttade hit var det 1,5 m snö och de enda djuren jag såg var älg och räv. Nästan på en gång så började jag mata fåglarna med frön eftersom vintern var ovanligt bister. Av erfarenhet så vet jag att det tar ett tag innan fåglarna hittar maten så jag hade inte så stora förhoppningar om att det skulle komma några. Döm om min förvåning när det bara ett par dagar senare dök upp en talgoxe som var mycket sur på mig när jag var ute samtidigt som den skulle äta.

Sedan kom det domherrar (som fortfarande är kvar), en skata hälsar på varje dag, hon vet att jag slänger ut mat åt henne bakom huset, en råbock som står på ängen bredvid och betar och så har vi då ekorrarna.

Först såg jag bara en, jag hade börjat slänga ut frön i skogskanten precis vid knuten på huset, eftersom jag sett hur ekorren försökt ta frön från automaten till fåglarna och inte lyckats. Från mitt fönster mot bakgården har jag perfekt utsikt och kan titta på när de och fåglarna äter. Den första ekorren verkligen länsade förrådet av frön och jag fyllde på i stort sett varje dag. Sedan kom det två, den ena var mer röd än den andra som var gråaktig över ryggen. De är sura på mig när jag är ute och sitter och tjattrar i trädet ovanför, de säger att flytta på dig, vi är hungriga. 😀

Sedan kom det en till ekorre som var lite smalare än de andra och såg yngre ut, de kan ju inte fått ungar redan tänkte jag. Men de måste de ha fått, för idag så har jag helt plötsligt fyra ekorrar utanför 😀 . Återigen fick jag mig en utskällning när jag kom ut men de lugnade sig lite när jag var ut med nya frön. De och fåglarna har haft en hård vinter och jag matar dem fortfarande. Jag ser fram emot att lära känna dom och att försöka tala om att jag inte är farlig.

Klicka på bilden för att läsa mer om ekorren

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20.

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

Broar

Det här kortet har varit upp förut för inte så länge sedan, det symboliserar vikten av att knyta band, att bygga broar i stället för att rasera dom, att underhålla relationer och att band kommer att knytas i den närmaste framtiden. Var noga nu med att upprätta relationer, att knyta nya band och att underhålla de relationer som redan finns. Möts på mitten om du känner att ni är långt ifrån varandra, se inte de djup som är mellan er utan hellre vad som binder er tillsammans vare sig det är vänner eller partners. Rom byggdes inte på en dag och så inte heller de band som blir livslånga och som ibland kan sträcka sig genom flera reinkarnationer. Bygg upp relationer och band sakta men säkert, rusa inte in i något utan låt det ta den tid det tar. Bygget blir stabilare då och vilar på en stadig grund, där ni kan gå fram och tillbaka i trygg visshet om att den här bron aldrig kommer att raseras.

 

Kraftdjursbudskap

Pegasus

Var hjälten Perseus magiska bevingade häst hos de gamla grekerna.

Fin ekonomi eller karriär får ett lyft och ett långvarigt bekymmer försvinner.

 

Ha en underbar söndag

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.