Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 8/6

2

Energier och hur vi påverkar andra med dom.

Jag har skrivit om det här förut men det är ett viktigt ämne, våra energier och hur vi påverkas och påverkar andra. Förra gången jag skrev om det här så tog jag upp hur vi påverkas och hur man kan göra för att skydda sig mot energier man inte behöver i sitt liv.

Mina metoder som fungerar bra för mig (de kan man göra om så att det passar en själv) är att antingen se energin som kommer emot en som en halvgenomskinlig vägg. Den energin som man inte vill ha stöter man ifrån sig och lämnar bakom sig, jag ser till och  med i tredje ögat hur jag sätter upp handen för att tala om att du kommer inte nära mig, sedan ser jag det som att jag puttar eller stöter bort den hårt. Den metoden fungerar när jag vet att en energi från en annan person är på väg.

Sedan har vi de gånger när man nästan blir överfallen av en energi man inte vill ha i sitt liv, det är som om någon har hällt en hink kallt vatten över en och man hinner inte putta bort den. Då tar jag ett steg tillbaka, tänker efter och ser så att det inte är så att det är min känsla (ångest t e x) sedan går jag igenom den här känslan/energin och går ut på andra sidan. Den berör mig inte mer än att jag känner av den men det gör mig inte panikslagen eller rädd.

Det här kräver träning men är mycket effektivt när man lärt sig dom.

Men vad är de för energi vi sänder ut?

Precis som ni tar upp andras energi så tar de upp eran. Har ni en dålig dag så kan även er energi påverka andra. Det här betyder inte att ni ska gå och omkring och försöka vara superglada och kvittra varenda dag för att inte göra andra illa. Alla kan ha en dålig dag ,en vecka eller en månad. Men för att förstå hur andra reagerar runt omkring dig så är det bra att förstå den energi och känsla/känslor man själv sänder ut.

Vi kan ta ett exempel, det här året kännetecknar för mig i mitt arbete ett år när själsfränder möter varandra. Väldigt många gånger så handlar det om kärleksrelationer där det är helt fel som man själv tycker. Det kan vara att den man älskar från första stund man ser personen är mycket yngre, mycket äldre, samma kön när man ser sig själv som heterosexuell, från ett annat land, bor långt ifrån en ( till och med i ett annat land), har inte samma värderingar som en själv. Ja orsakerna till att man i vanliga fall inte ens skulle känna sig attraherad av personen är många. Men man vet att man hör ihop med ett band som sträcker sig över tidsåldrar och reinkarnationer. Man kan känna av den här personen så bra som om det vore som om den satt inne i en.

Man kan må fysiskt dåligt när den personen man känner av gör det och även när personen man har bandet till är glad. Många gånger innan man själv förstår att det är den här personen som påverkar en så mår man dåligt av känslor och energier som inte är ens egna.

 

Det som är viktigt här är att förstå att även du påverkar den personen du känner så här för. Dina känslor och energier tar sig även åt andra hållet, vilket många gånger kan göra att ett moment 22 infinner sig.

Du är nervös för att den här personen inte tycker om dig, när du då träffar den här personen och kanske blir lite stel eller halvhysterisk inombords så känner den här personen av det och blir i sin tur stel och halvhysterisk, de här känslorna triggas upp för varje gång de studsar emellan er tills de blir outhärdliga och ni två kanske till och med slutar prata med varandra för en kort stund.

Återigen så behöver ni inte gå och vara glada eller lyckliga hela tiden, men tänk på att när ni sänder ut en viss energi så plockar andra upp det och reagerar på den. När det här händer, bryt din del av cirkeln och gå ur den. Blir du nervös och ser att situationen börjar eskalera åt ett håll du inte vill gå, kliv ur energin och sänd ut en annan. Se vilken skillnad det gör för den andra personen.

Allt vi gör är som ringar på vattnet, och allt vi sänder ut i universum påverkar någon annan. Var medveten om det och var medveten om hur det påverkar andra personer så kommer också er förståelse för hur andra behandlar er och att ni när som helst kan bryta den cirkeln.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

 

Kompassen

Det här kortet symboliserar väderstreck och riktning. I dag är det dags att titta på vilken riktning du vill att ditt liv ska gå den närmaste framtiden, finns det saker du kan göra för att styra in ditt liv på den vägen, är det andra som påverkar dina val? Har du fokus på att gå den väg du vill och hur lång tid ska det få ta. Som kompassen svänger fram och tillbaka innan den hittar rätt så gör också våra liv, ta kontakt med din inre kompass och låt den inte svänga vilt utan ta en stund för att se var den stannar. Din inre kompass kommer att visa riktningen åt rätt håll för just dig.

 

 

 

Kraftdjursbudskap

 

Den svarta mullvaden gräver ett nätverk av underjordiska tunnlar.

En tid då du ger utan att få några direkta resultat. Ha tålamod

Mullvaden når alltid ytan.

 

 

 

Ha en underbar Frejas dag.

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.