Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 7/6

0

Glastonbury

Återigen har dagarna gått fruktansvärt fort när jag varit “ledig”, jag har haft intentionen att lägga ut lenormandorakel varje dag man ibland så hinner jag inte med och jag ber återigen om ursäkt för det.

I tisdags fick jag in min älskade kamin, helt otroligt snabba var de att sätta in den, jag var borta i tre timmar och när jag kommer hem var den på plats 🙂

I går gick dagen också fort och på eftermiddagen blev det väldigt bråttom. En vän hörde av sig till mig om att åka till Glastonbury i oktober när det är Samhain. Vi har pratat om att åka dit men jag trodde inte att jag skulle komma iväg i år. Sedan första gången jag for till Avalon i meditationen har jag velat åka dit för att prata med The Lady of Avalon.

Hon är för mig lite av en gåta, hon pratar med mig och vill absolut att jag ska gå på de markerna som finns runt Glastonbury. Första gången jag mediterade hade jag ingen aning om hur det såg ut runt kullen där ruinen Tor står. I meditationen såg jag kullen, jag såg Tor men den var mycket lägre. Jag såg också att kulle var gjord av ben, små små ben och vad som fanns inuti kullen.

Döm om min förvåning när jag några dagar senare tittade på foton och insåg att jag hade sett kullen nästan precis som den ser ut och att Tor var bara lite högre men annars som jag sett i meditationen. Jag skulle väl egentligen inte bli förvånad längre men jag blir lika lyckligt ödmjuk när jag ser att något stämmer åt mig själv när jag mediterar 🙂

 

 

 

 

Hon har sedan den första gången dragit i mig att komma dit och nu äntligen ska jag åka. Det blir inte förrän i oktober när det är Samhain.

Men att besöka den här platsen när det är lite mörkt, hinnan mellan världarna är tunn och att få se de ceremonier som görs på plats kommer att bli magiskt. Jag får ta med mig en stjärtlapp för upp på Tor ska jag och sitta där även om det är i oktober. Tur man kommer från nordligare breddgrader så man är van vid kyla 😀

Samhain har jag skrivit om förut och för mig är den tiden verkligen magisk. Förra året höll jag en storseans just vid den tiden och de som kom igenom var verkligen starka. Det är den tiden på året då det börjar bli riktigt mörkt och jag kanske är tokig men jag älskar det.

Att få tända ljus, att få sitta i mörkret och titta ut i skogen ( en mörk skog har verkligen sitt eget liv), att få mysa framför min brasa och dricka en varm kopp te när det är ruggigt ute är verkligen balsam för själen.

Så kära vänner även om jag tycker om att det är sommar nu ( även om det just nu bara är 6 grader varmt) så längtar jag till slutet på oktober.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 16-19.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Fisk

Det här kortet symboliserar överflöd, affärer och handel och pengar. Det symboliserar även själv oberoende, självständighet, frihet och självstyre. Vattnet är elementet som både kan vara lugnt och storma.

Överflöd i ditt liv är på väg, det kan vara att du gör en bra affär, att du får in extra pengar eller att du blir fri något som har hållit dig tillbaka. När du tänker överflöd kommer också det in i ditt liv, när du är tacksam för det du har letar sig också överflödet in i ditt liv. Var försiktig så att du inte ger dig ut på för djupt vatten utan se alltid till att du har en livboj i närheten och ta inte för stora risker. Du blir äntligen fri den här känslan du gått och burit på länge som inte gör dig någon nytta. Du rår över dig själv och låter inga andra styra dig åt fel håll, fel håll för dig men nödvändigtvis inte för dom. Låt de runt dig inte tala om vad som är bra för dig, känn efter och gå självständigt på din väg mot överflöd.

Kraftdjursbudskap

 

 

Ökenräv

Den lilla ökenräven har enorma öron för att märka fiender på långt håll.

Lyssna på vad folk runt dig menar snarare än säger; var öppen för nya allianser.

 

 

Ha en underbar torsdag

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.