Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 4/6

2

Det här med att få besök från andra sidan kan vara lite skrämmande ibland för många, för mig är det vardag men då och då händer det saker som sticker ut från vardagen. Det hände för ca två veckor sedan när en vän till mig kom på besök. Två dagar innan hade jag drömt om en man med håret halvt uppsatt bak och med ett stort flin på läpparna. Han var så tydlig i drömmen att jag förstod att det var någon som försökte få kontakt.

Han heter Jon sa min vän och sedan beskrev hon honom precis som jag hade sett honom i drömmen. Han var skotte och en av de som bott i byn jag bodde i en av mina tidigare liv, det liv jag delade med min guide Ian. Sedan såg hon fler skottar, alla från min klan när jag bodde i Skottland på 1300-talet. Slaktaren var där, bagarens son, Jon, en stor svarthårig karl som fortfarande inte sagt sitt namn, ja en hel drös med skottar. De pratade med oss och helst Jon som absolut skulle visa sitt ärr han hade på ena skinkan. Det blev en hel del skrattande åt att jag det här livet hade valt att födas till kvinna och de kom med komplimanger man inte ska skriva ut här.

De la sig allt vi gjorde och var allmänt stökiga 😀

När min vän åkte så hör jag när jag kommer in Thin Lizzys “The boys are back in town”

Klicka på bilden för att höra sången

Jag ser dom stå och luta sig mot räcket på altan och dricka öl ur stora trästånkor

De hade helt plötsligt fest utanför och var minst sagt högljudda, jag undrade i mitt stilla sinne hur i hela fridens namn jag skulle kunna sova den natten.

Sedan har de varit kvar, bara några dagar efter det här så insåg jag att de byggt sig ett rundhus utanför mitt hus.

 

 Där de har legat och solat, sovit och snarkat, suttit och druckit öl, stått och pinkat  mot skogen, ätit och druckit mer öl. De har också gått på lite rundturer och varit hem till min vän och kollat in vad hon har i skåpen.

Även visat sig för henne när hon kom hit igen för några dagar sedan och då stod de och tränade med sina svärd.

Hela tiden har de pratat med mig och kommit med väldigt grova skämt, helst Jon som verkar ha tagit på sig rollen som den som pratar för hela gruppen, i en bred skotsk accent. Vad i hela fridens namn gör de här frågade jag min guide? The boys are here to protect you (pojkarna är här för att beskydda dig) fick jag till svar. Det är ju i och för sig snällt men jag har klarat mig rätt bra fram till nu utan deras beskydd tänkte jag, men de hade tydligen bestämt sig. Och jag har inte hjärta att be dom flytta.

För till saken hör att jag nog aldrig har skrattat så åt de som är runt mig som jag gjort åt “the boys”. Häromkvällen när jag står på altanen så ser jag dom sitta och dricka och grilla en hel gris på spett. Do you want some (vill du ha) frågade dom. No I’m vegetarian ( jag är vegetarian) säger jag, då skriker alla i kör PUSSY ( vill inte översätta det 😀 ) och moonar för mig ( för er som inte vet vad moona är så kan jag tala om att de vände baken till och drog upp kilten). Ja modergudinnan vad säger man. Jag får i och för sig skylla mig själv, jag har själv rå humor och det har de tagit fasta på.  När jag skulle skriva om dom så kommer Jon in (uttalas John) och har synpunkter på vilka foton jag ska ha med. Det enda han egentligen var rätt nöjd med var rundhuset. De andra tyckte han var lite slätstrukna (var inte det ordet han använde utan ett mycket grövre). Jag försökte hitta de foton på de kläder jag ser att de har på sig.

Det här är det närmaste jag har kommit, färgerna på deras kiltar och kläder går mer i blått och rött än de här. Men annars så stämmer det rätt bra. Förutom en sak enligt Jon, de här karlarna är ju spinkiga enligt honom. Och när jag satt och bläddrade bland fotona så skrattade han högt och rått ett flertal gånger åt vad några hade på sig. Helst en bild där men man står i byxor som är skotskrutiga. Byxor är för mesar enligt honom 😀 Han har uppenbarligen aldrig bott i de här breddgraderna.

Även om jag kan tycka att det är ett festande utan dess like så måste jag erkänna att jag gillar att ha dom här, de är okonstlade, godmodiga på ett sätt där man vet att de skyddar en om det hettar till, de välkomnar mig som en i gänget ( fast jag är född till kvinna, ja jag vet att de är lite mansgrisiga) och jag gillar att känna känslan av tillhörighet som jag kommer ihåg från mitt tidigare liv. De är mycket välkomna att bo här så länge de vill.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 14-16

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

Kvinnan

 

I den här  leken finns det två kort av kvinnor. Det andra kortet handlar mer om längtan efter kärlek medans det här kortet som jag tolkar det handlar om den kvinnliga kraften. Den här kvinnan står och tittar ut genom ett fönster där solen lyser in, hon visar sig i sin nakenhet och är inte rädd för det, och solen förstärker hennes drag. Runt hennes hals hänger venus symbolen som ett tecken på hennes styrka . Ta fram era kvinnliga sidor (gäller även män) och var inte rädda för att visa hur starka ni är, när ni står i er nakenhet stolta över att vara kvinnor ( eller i mäns fall bejaka era kvinnliga sidor) så växer också er självkänsla. Var inte rädd för att visa känslor, sköt om er, klä upp er, ta en ledig dag där ni rår om er själva. Visa för världen att ni är kvinnor att räkna med, håll huvudet högt du är vacker. Känn den röda kvinnliga kraften flöda genom er och göra er starka.

kram

Kraftdjursbudskap

Den kinesiska luftdraken flyger upp från jorden på våren och sprider nya livsfrön.

Du kan börja om på nytt när du vill och flyga bort från det förflutna.

 

Ha en underbar måndag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.