Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 3/6

2

Virrig är bara förnamet 😀

För er som läste min blogg i fredags (innan jag hann byta) så blev det säkert en överraskning att läsa att ni skulle ha en bra måndag när det var fredag 😀

Jag arbetar lite konstiga tider och är ledig tisdagar och lördagar för det mesta. Det här gör att jag blir otroligt dagavill i bland och måste tänka efter för att veta vad det är för dag. Jag har mitt schema i mitt huvud och när jag ändrar på det blir det lite kaos. Så var det i torsdags, jag hade tagit ledigt för att då sätta upp väggen med dekorsten.

Den hjälpte min son mig med och hela dagen gick, skönt att ha den uppe och går allt som det ska kommer kaminen att installeras på tisdag.

Så kom då fredagen och jag skulle sätta mig och blogga, helt plötsligt tror jag att det är måndag (fråga mig inte varför) och skriver först till er att ha en underbar måndag och sedan ringer jag upp till de som ska sätta in kaminen och börjar även där prata som om det är måndag. Den stackars kraken till man måste trott att det brunnit totalt för människan i Sjövik. Han verkade vara van med virriga kärringar så han sa lite lugnt på slutet. Ha en trevlig helg.

Inte ens då gick det upp för mig att det var fredag ….

Så jag ringer upp till sotaren för att bestämma tid för slutbesiktning och får en telefonsvarare i örat som säger att de har öppet måndag till torsdag kl 9 till 15. Klockan är då tre minuter över nio och jag blir irriterad eftersom de inte har har slagit av telefonsvararen, klockan är ju för sjutton gubbar över nio tänker jag. Ja jisses ni hör ju…. 😀

Halv tio ringer jag igen och får samma telefonsvarare i örat. Jag blir irriterad ända tills jag hör vad de säger, måndag till torsdag, det var som om min guide slog till mig lite lätt i huvudet och sa HALLÅ det är fredag.

Pinsamhetens röda kinder visade sig som ett stoppljus och jag insåg att jag låtit som en halvtokig kärring till kaminkillen, att jag blivit irriterad i onödan och att jag hade skrivit : ha en underbar måndag till er. Det sistnämnda ändrade jag på snabbt men några av er såg säkert det första som skrevs.

Jag har alltid varit lite virrig, och när jag fick min sjukdom så försvann mycket av närminnet (vilket gör att jag måste skriva upp allt viktigt). Men det som verkligen bidrog till att bli en riktigt virrig person var när jag började prata med andevärlden.

Tänk er att redan vara lite virrig och sedan helt plötsligt har du en massa röster i huvudet som vill prata med dig, ha hjälp av dig och ge dig råd. I början så måste jag erkänna att jag ibland tyckte det var otroligt jobbigt innan jag lärde mig att be dom komma en och en och prata med mig. Det lustiga i det här är att när jag arbetar och kanaliserar så är det inga problem med att fokusera och att få in klara budskap. Det är där emellan jag är lite smått förvirrad ibland (varning för underdrift).

Så mina kära läsare, om det ibland står fel dag när jag önskar er en bra dag så läs in den dagen det är. Jag önskar er alla otroligt fina dagar oavsett om det är fredag eller måndag.

Kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16.

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

 

Ryttaren

I andra lekar jag har visar det en man som kommer, i den här leken är det en kvinna som sitter på en karusellhäst med ett brev i handen. Det här kortet symboliserar att någon kommer med nyheter, besked, meddelande, besök eller med förändringar.

Här är det alltid en person som kommer för att berätta något som för dig framåt, karusellen visar på att en ny resa är på väg att börja. Karusellens häst åker upp och ned vilket kan visa på att som i livet så kommer den resan du börjar att gå upp och ned. Det besked, besök eller förändring du väntat på är på väg att ske, det här kommer med ett meddelande först som visar vilken väg livet är på väg att ta för just den här resan du är på väg på. Detta är en inre resa och inte en fysisk resa, den här resan kommer också att visa på hur du ska bemöta det besked du får. Gå in på den här vägen med tillförsikt om att i slutet på resan kommer allt att ha löst sig och du är klokare än du var förut. Räds inte de förändringar som kommer, de är i slutändan bra för dig och gör dig starkare. Både bra och dåliga erfarenheter är just det, erfarenheter man lär sig av. Så kliv upp på din karusellhäst när budet kommer och njut av ritten i stället för att vara rädd för den.

Kraftdjursbudskap

Anka

I skapelselegenden från Ungern och Sibirien dök ankan ner för att hitta den första landmassan. Hon kommer med oväntade pengar och återbördar det som förlorats.

 

 

 

Ha en underbar söndag

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.