Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 1/6

2

Fibromyalgi

För några år sedan blev jag diagnostiserad med fibromyalgi. Detta efter att jag i flera år mått konstigt och blivit något av en väderkärring. Jag hade tidigare förstört min nacke och hade och har fortfarande konstant huvudvärk, men det här var smärtor och symptom som jag inte kunde referera till nacken.  Jag gick till en läkare som först avfärdade mig, men jag stod på mig och krävde en utredning. Där fick jag en ung läkare som var intresserad av att lära sig mer om fibro och gav mig en hel timme av hans tid. Det tog femton minuter sedan hade han konstaterat att ja det var fibromyalgi jag hade.

Det var både en lättnad och en sorg att få diagnosen, en lättnad, för att nu visste jag vad som var fel på mig, en sorg över att ha fått en kronisk sjukdom. Den här sjukdomen kallades förut ( i bland i dag till och med av försäkringskassan) för kärringsjukdom. Det var länge nästan pinsamt att tala om att man hade fibro och blev utskrattad av de runt omkring en. Det händer tyvärr än i dag fast så mycket forskning har gjorts på området.

Det är ett problem med den här sjukdomen..

Den syns inte.

Och syns den inte så finns den inte enligt vissa, eller finns den så är den inte så farlig. Det här är myter som måste bort. Att ha fibro är för många ett rent helvete. Vi som har den här sjukdomen har många gånger helt olika symptom. Jag för min del har värk vissa dagar som gör att jag känner mig febersjuk, jag sväller upp vid minsta lilla väderombyte och vetemjöl är rena döden för mig. Jag kan bli trött på bara en timme, jag går från att ha hur mycket energi som helst till att helst vilja ligga och sova en vecka.

Jag skriver inte det här för att ni ska tycka synd om mig, jag har lärt mig att hantera sjukdomen och inse att jag måste göra det bästa av situationen. Varför jag skriver om den är för att kanske kunna hjälpa någon med fibro eller få någon som inte vet vad felet är men misstänka fibro att gå till en läkare som hjälper en.

Något som har ändrats med min sjukdom när jag började att arbeta på allvar med andevärlden är att jag lärt mig att få healing därifrån och att slappna av när värken är som värst. Att meditera och få tröst och vila när jag behöver det.

För mig är meditationen otroligt viktig när jag mår som sämst, jag tar mig den tiden och försöker att inte stressa igenom den ( stress gör också min värk värre). Något som den här sjukdomen har gett mig är också en djupare insikt i människor med konstant värk. Innan förstod jag inte det, för det är svårt att sätta sig in i något man inte kan förstå. Det här har också gett mig en djupare förståelse för hur människor fungerar när de har en kronisk sjukdom, vilket har gjort att jag i mitt arbete också förstår andevärlden på ett annat sätt.

Klicka på bilden för att komma till en youtube video med musik jag tycker om att meditera och sova till.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-18.

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

Ankaret

Det här kortet symboliserar stabilitet och säkerhet. Frid i sinnet och att klara sig till det mål man satt upp. Stabiliteten kommer att komma in i ditt liv, den oron som funnits i ditt inre en längre tid kommer att lägga sig och dina mål kommer att förankras. Det som är på väg att ske kommer att ske, det är lika starkt som ett ankare som håller ett stort fartyg på plats i stormen. Förlora inte hoppet och tron du har, det är viktiga saker som gör att universum vet vad du vill. De förändringar till det bättre som är på väg, är här för att stanna och är inte flyktiga saker som försvinner på en gång. Förankra dina mål och sträva efter dom, när du gör det så visar du också vad du vill för både dig själv och andevärlden. De vet du hur de ska hjälpa dig på bästa sätt. Du är skyddad i tider när du bäst behöver det.

Kram

Kraftdjursbudskap

Vit höna

I afrikansk Yorubamyt sprätte den vita hönan sand och skapade kullar och dalar. Skapa lycka med de personer du har runt dig och på den plats där du befinner dig.

Ha en underbar frejas dag

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.