Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 19/5

2

Årshjulet och gudinnorna

Både som häxa och som Freja Naturprästinna ( i träning) följer jag årshjulet, det här gör att jag lite ur fas i tiden ibland med mina vänner som firar de kristna högtiderna. Under mitt första år i utbildningen fick jag lära känna de olika gudinnorna och hur de interagerar med årshjulet. De vi lär oss om är de nordiska gudinnorna så det skiljer sig lite från det hjul som ni ser här ovan som är ett keltiskt årshjul.

Just nu är det Frejas tid, med Beltane ( 1 maj) och moder jord vaknar rejält till liv.

Den jag vill berätta om idag är Sunna (Sol)

Hon är solens och sommarens gudinna som kommer med värme och liv, hon är den som får allt att grönska och spira och strålar underbart. Hon bränner också bort det man inte behöver i sitt liv.

Gudinnorna är väldigt komplexa på det sättet, de hjälper mig och månar om mig men diskuterar gärna med mig och skäller ibland. Sunna har aldrig skällt men däremot har jag fått en uppfattning av henne som stark och stolt och ibland en smula sträng.

Midsommar med sommarsolståndet är hennes högtid för mig.

Hon är den gudinna jag har lärt känna minst, av någon anledning har hon inte pratat med mig lika mycket som de andra, kanske tycker hon att jag inte behövt henne på samma sätt som de andra gudinnorna. I sommar känns det som om hon kommer att vara mer närvarande för att rena och bränna bort det jag inte behöver men också för att hjälpa mig att få blomstren jag tänkt plantera. Under hennes tid ska jag hedra henne med solrosor i massor runt mitt hus och fåglarna har redan hjälpt mig att plantera lite varstans. 😀 Jag älskar solrosor och skulle kunna ha bara sådana i min trädgård, de lyser upp och är på något sätt vänliga i sin energi.

Att sträcka sig mot solen och låta den omfamna mig med värme och ljus är också en av de saker jag kommer att göra så ofta jag kan i sommar, det behövs efter att Skade (isens gudinna) hade ett så starkt grepp om mig i vintras. Mycket behöver värmas upp av Sunna och mycket behöver brännas upp från hennes hetta.

 

 

 

 

Klicka på bilden för mer info om Sunna

Tar ni kontakt med Sunna så be henne visa vad du kan göra för henne, be henne bränna bort det du inte behöver och be henne värma dig i sitt solljus. Hon är en underbar gudinna som för mig har varit lite anonymmen det ska det bli ändring på.

 

 

 

Lenormandorakel

Nyckeln

Det här kortet symboliserar förklaringar och att hitta en lösning på ett problem. Det här kortet visar också på att låsa upp blockeringar och situationer. Se vad förklaringen är på ett beteende du undrat över, både hos dig själv och andra, se lösningen på problemet du har framför dig istället för att låsa upp dig på problemet i sig. Lås upp ditt hjärta för kärleken och låt den flöda in i dig, det här gör att du drar till dig kärleksfulla relationer. Se till att inte hamna i ett fängelse av känslor som inte för dig framåt och se svaren på varför du hamnat där. Buren på bilden symboliserar just det fängelse man kan känna att man är i när känslor och beteenden kan bli för starka. Du kan låsa upp de här med rätt nycklar. Hitta dessa nycklar, lås upp buren och gå ut i världen med nytt självförtroende.

Kram

Kraftdjursbudskap

Älg

Den mäktiga älgen som inte kan stanna när han springer, säger att du bör sakta farten om det går för snabbt i kärlek eller i livet, tills du vet vad du vill.

Ha en underbar lördag

 

 

 

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.