Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 18/5

0

Drömmar.

Dessa konstiga saker som händer när man sover. 😀 Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat ur en dröm och fortfarande varit i den. När jag var liten gick jag mycket i sömnen och hade otroligt mardrömmar där jag vaknade kallsvettig och hade sparkat av mig täcket i min flykt undan det som var efter mig.

I natt hade jag en otroligt konstig dröm (den kan bero på att jag läser Avalons Dimmor just nu 😀 ). Jag kommer bara ihåg vissa delar men jag vet att jag åkte i en båt som fungerade som bil och att det var massor med andra båtar runt omkring mig. Det var flera möten med andra personer som sade åt mig vad jag skulle göra. Vetesjutton vad jag höll på med under natten men vid ett vaknade jag av att min hund skällde ett varningsskall och när jag vaknade var jag alldeles darrig. Som ni vet som följer mig har jag ju haft nattliga besökare i form av andar men nu kände jag inte av någon alls.

I mitt arbete så får jag ofta frågor om drömmar, här måste jag erkänna att jag inte är någon drömtydare av rang, jag går inte efter böcker eller vad som är gängse tro om vad drömmar betyder utan jag kanaliserar och frågar deras guider vad de ville förmedla med drömmen. För många gånger får vi svar på det vi frågat om eller det vi behöver veta från just guider och änglar i drömmen. Många gånger går vår själ på en liten runda för att träffa andra själar som man behöver prata med under tiden vår kropp vilar. Ofta är det också vårat undermedvetna som pratar med oss i drömmen, saker man behöver läka som kommer upp. Hur många gånger har ni t ex inte skällt ut en person ni har varit irriterad på länge? Eller hur många gånger har ni inte drömt om kärlek och vad ni skulle vilja ha i en partner?

Drömtiden kan också vara ett sätt för nära och kära att komma och hälsa på, har ni av någon anledning inte sett eller hört dom när de är nära er under tiden ni är vakna kan de komma i drömmarna för att tala om saker för er. Jag har själv mött både min mamma och min pappa och flera andra under tiden jag har sovit. Varje gång vaknar jag med ett leende på läpparna i vissheten att de finns vid mig. För även om jag arbetar med det här så är det svårt för mig att få kontakt med dom och deras energier är så familjära att jag inte riktigt känner dom när de är runt mig.

Hur kommer man då ihåg drömmar?

Det är en bra fråga, jag är en av dom som vet att jag har drömt, jag vet att jag hade diskussioner och lärde mig saker, kommer i håg vissa delar men absolut inte hela drömmen. Jag har försökt fokusera på att komma ihåg när jag vaknar och det har blivit bättre, en bok eller telefonen bredvid sängen så man att man antingen kan skriva eller prata in sin dröm är bra för att senare se vad man fick för budskap. Där måste jag med rodnad på kinderna erkänna att jag är väldigt lat när det gäller att skriva ned mina drömmar. Jag litar på att mitt undermedvetna kommer ihåg vad som blev sagt och gjort.

Mardrömmar är ett helt eget kapitel och där tror jag att det är saker som kommer upp som är jobbiga och som behöver bearbetas, det är så för mig i alla fall. Men jag har inte gått in i det ämnet så mycket så jag kan säga att det är så för alla. I vilket fall som helst så är det häftigt att drömma, man hamnar i en värld som inte har några begränsningar och i bland väldigt psykedeliska. Så i natt kära vänner, fokusera på att komma ihåg din dröm, skriv ned den och be om svar från dina guider på frågor i drömmen.

Kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-17.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Stjärnorna

Det här kortet symboliserar hopp, ambition, att följa sin stjärna och att sikta mot stjärnorna. Det handlar om att man har ett fokus på det man vill göra, att man siktar högt och går på en väg som man stakat ut åt sig. Nu är tid att sikta högt och att önska dig något. Det är tid att känna hopp om framtiden och att se framåt och uppåt och fråga sig varför du drar ned dig själv? Titta på stjärnorna och låt de leda dig på din väg. Är det dags att vända på ditt liv? Är det dags att söka arbetet du vill ha eller välkomna in kärleken i ditt liv? Ja nu är tiden att göra så, gå nya vägar som leder dig till underbara platser, var modig och stark. Stjärnorna leder dig på din väg.

Kraftdjursbudskap

Örn

det djur som enligt de amerikanska indianernas tradition flyger närmast solen. Säger att du kan förverkliga dina drömmar om du siktar högt idag.

Ha en underbar dag och sköt om er

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.