Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 17/5

2

Svek och falskhet.

Det här är ett tungt ämne men ett väldigt viktigt ämne och jag känner att jag behöver ta upp det. I mitt yrke frågar människor mig ofta: varför gjorde hon/han det? varför gick min vän bakom ryggen på mig eller varför duger jag inte längre. Vad är det för fel på mig?

Varför vissa människor kommer in i ens liv som sårar en djupt ser jag som ett lärande. Det behövs på ett sätt för mitt växande som person. Jag har blivit sårad djupt flera gånger i mitt liv och ibland mått pyton över det. Jag har frågat mig gång på gång, vad är det för fel på mig? Varför gör den här personen illa mig? Det värsta som finns för mig är när en person ler framför mig och sedan hugger mig i ryggen. Då kommer en sida fram hos mig som jag inte gillar, hämnd….

Jag kunde gå länge och vara otroligt förbannad och planera vad den här personen skulle få tillbaka för vad den gjort mot mig.

Det här ändrades radikalt när en god vän till mig frågade: Varför lägger du ned energi på det här? Varför ser du inte bakom det som personen har gjort? Det är inte dig det är fel på utan den här personens bagage som gör att den måste göra illa dig. Det här har gjort att jag idag när det händer, först blir förbannad sedan börjar jag tänka efter. Varför gör den här personen mig illa? Vad ligger bakom och ska jag verkligen lägga ned mycket energi på att vara förbannad och hämndlysten? Det här gör att jag släpper det som har hänt mycket fortare och ser det som ett lärande.

Ett lärande om mig själv och ett lärande om människor.

För det kommer alltid att finnas trasiga människor runt omkring dig som i sin ilska och frustration tar ut det på andra. När det här händer, analysera situationen och se om det är något du har gjort, är det så, be om ursäkt och gå vidare. Har du inte gjort något, försök se varför personen gör så här  mot dig och släpp det sedan. Det här är svårt men otroligt lärande och man växer som person. För varje gång man gör det här så går man också ett steg vidare på sin väg att bli den personen man vill vara. Stark och empatisk.

Det här betyder inte att man ska vända andra sidan till och låta den personen som sårat dig fortsätta, det här handlar om att stå i sin kraft och säga STOPP! du får inte använda mig som en slagpåse för att du mår dåligt. Att gå vidare och släppa den energin är bra för både dig och personen som sårat dig.

Jag är själv inte ofelbar, jag har säkert under de år jag levt sårat någon djupt. Det jag vet i de här fallen, var att det inte var meningen, jag sårar aldrig en person medvetet, så mycket känner jag mig själv. Jag hoppas att de personerna jag sårat kan se det här som jag ser det och att de går vidare och släpper mig. Och om jag någonsin får veta ska jag uppriktigt be personen om ursäkt. Det är också ett lärande i sig att stå upp för sina misstag, be om ursäkt och gå vidare.

Ta aldrig på er den energi som kommer från de som sårat er, släng av er den som en gammal sliten mantel som gjort sitt och gå vidare, ni behöver inte den energin utan kärlek och lycka.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Räven

Räven är den som kommer med bud om svek, hemligheter och att man ska se upp. Det handlar om att någon som finns i din närhet inte är det den säger att den är. När det här kortet kommer upp ska man gå med vaksamma steg, inte att man ska se sig om över axeln hela tiden men att vara uppmärksam på de i din närhet som du känner inte vill dig väl. Det kan vara på jobbet eller i det sociala livet. Lämna dom efter dig och lägg ingen energi på den situation som uppstår. Räven kommer också med bud om hemligheter som behöver komma fram i ljuset. Där det bra att allt kommer fram även om det är obehagliga sanningar. Det här kortet är inte helt negativt, det visar också på det bra i att få reda på hemligheter så att man kan ta tag i situationen innan den eskalerar.

Kraftdjursbudskap

Vit elefant

Den vita elefanten är helgad åt Buddah eftersom den upplyste hans mor Maya om sonens födelse. En önskad gåva eller impulsköp kan komma till pass trots allt.

Ha en underbar dag och kom ihåg att du är vacker och stark

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Tusen tack för dessa ord, dom behvöde jag idag ;), har känt så som du skriver många gånger och kommer säkert att göra det igen.

    Kram
    E-B

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.