Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 16/5

0

 

Tacksamhet

I helgen i samband med kursen så startade vi i gruppen en trettiodagars tacksamhetsperiod. Att vi varje dag skulle hitta något att vara tacksamma över. Att fokusera på det vi har i stället för det vi inte har. Det här är ett bra sätt att se det man har även om det är litet. För mig är tacksamheten i dag att de äntligen kom de som ska installera kaminen jag köpt och att jag fick min luftvärmepump lagad. Men det kan vara det lilla också, att jag ser en humla för första gången i år eller att jag har en underbar hund. Det behöver inte vara de stora sakerna i livet man är tacksam över utan lika gärna de små.

 

Att stanna upp och bara andas, att se det vackra runt omkring dig är ett bra sätt att känna tacksamhet för. Hur struligt det än är i livet så finns det alltid något man kan känna tacksamhet för. Det här gör att vi höjer våra vibrationer till en nivå där vi drar till oss bra saker. En sorts attraktionslag. Men det handlar inte bara om vad man kan få utan även vad man ger ut och hur man känner sig när man känner tacksamhet.

 

 

 

Man ser helt plötsligt helt annorlunda på allt när man känner sig tacksam och man blir lyckligare. Visst skulle jag vilja vinna stort på lotto eller ha ett större hus där jag kunde ha kurser mm. Men jag är tacksam för mitt lilla hus, som ligger precis där jag vill och som kanske har gett mig bekymmer med vattnet men som jag vet håller på att fixa sig. Jag är tacksam för mina vänner som ställer upp och för de runt omkring mig som älskar mig.

Det behövs så lite för att känna tacksamhet och jag uppmanar er som läser att starta en trettiodagars tacksamhetsperiod. Skriv ned de ni är tacksamma över och se vad det gör med er och vilka möjligheter som kommer i er väg. Tänk på att vara uppriktigt tacksamma för det ni skriver ned.

 

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19

Välkomna att ringa

 

 

 

 

 

 

 

Lenormandorakel

Parken

Det här kortet symboliserar evenemang utomhus eller rekreation utomhus. Det pratar om fest och interagera med andra människor. Att möta människor ute, att prata, att mingla, att möta den rätta och att ta hand om sig själv. Nu är tid att möta andra människor i festliga sammanhang, gå på den där festen du tänkte strunta i, gå ut och dansa en kväll, sätt dig i solen i parken, känn de olika energierna, var nyfiken på de runt omkring dig. På din väg finns också kärleken. Eller en fin vänskap. Ta chansen att möta nya bekantskaper och var inte rädd för att våga.

Kraftdjursbudskap

Lejoninna

Den gyllene lejoninnan, symbol för den forntida egyptiska eld- och segergudinnan Sekhmet, fyller dig med styrka och mod, samt utlovar framgång idag.

Ha en underbar dag

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.