Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 15/5

4

Taget av Lola Ravenstar Klicka på bilden för att komma till Gudinnetemplets facebooksida

 

Den tredje och näst sista kurshelgen på min utbildning till Freja Naturprästinna är över och jag känner mig manglad både åt höger och vänster. Dessa helger brukar vara intensiva  men den här helgen var lite extra intensiv.

Vi var till Glösa hällristningar där vi fick kontakt med diverse väsen genom sejd. Även andra väsen och gudinnor kom till oss under helgen. Glösa är en magisk plats där det finns massor med knytt och jag har där mött en stor bergsman som hälsade mig välkommen. Innan vi kom dit så dansade diserna oss välkomna över Alsensjön, Det var en underbar magisk morgon där regnet dagen innan gjorde att allt luktade gott och där dropparna fortfarande hängde kvar i träden.

Diserna dansar över Alsensjön

 

En känsla av magi och förväntan hängde också i luften och det var ett ödmjukt och förväntansfullt gäng som gick i väg till Glösa från parkeringen.

Dagen blev precis så magisk för oss alla som vi hade förväntat oss. Resten av helgen gick också i det här andan, även fast man går igenom saker som man behöver släppa under helgen och tar tag i gamla rädslor som behöver komma upp till ytan så är det alltid magiskt att vara med om de här helgerna och när man varit där så känner man sig manglad men också mycket mycket lycklig.

Knyttbo i Glösa

 

En träbit jag fann i Glös

Fler knyttbon i Glösa

 

Klicka på bilden för att komma till Glösa Älgrikets hemsida

 

Glösabäcken var överfull och helt magisk.

 

 

Dagens Lenormandorakel

Masken

Det här kortet symboliserar ditt innersta, dina masker men också andras masker. Gå djupt inom dig och se vilka masker du har, vilka masker visar du i olika situationer och är det kanske dags att ändra det? Måste du alltid visa upp en mask av lätthet, kan det vara så att människor runt omkring dig behöver se dig ledsen ibland? Sätter du alltid på dig en mask av förtvivlan, ledsamhet, bitterhet eller arrogans för mycket? Har du fastnat i den masken? I så fall är det dags att ta av dig den och låta andra se den rara, glada, lyckliga människa du egentligen är. Se andras masker i olika situationer, kan du läsa bakom masken de sätter upp? Varför har de den masken i olika situationer? Se och lär hur de olika maskerna fungerar så försvinner också mycket av de olika missförstånd som finns runt om dig.

Kraftdjursorakel

Haj

vägledde Christoffer Columbus till Amerika och varnade för fara. Hon skyddar dig mot alla som försöker lura dig på pengar eller egendom.

Ha en bra dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Tack! Det du skriver nu har gällt mig i flera dagar…. Det var bekräftande och jag är på rätt väg. Tack!!!!

  2. Vill tacka för dina budskap och hur du bjuder på dig själv😊ditt jordnära sätt att beskriva energierna omkring oss. Önskar dig en underbar dag🌞

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.