Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 11-13/5

2

Månen.

Ända sedan jag var liten har jag alltid tittat upp på månen när jag sett den. Fullmånen har alltid varit väldigt fascinerande men även när den är i de andra stadierna har jag sett upp och drömt mig bort.

Månen har påverkat mig genom hela livet utan att jag förstått det förrän nu, när jag började på min utbildning till Frejaprästinna så började jag mer och  mer förstå varför månen har påverkat mig så mycket. Där hörde jag också för första gången namnet mormor måne och det kändes rätt på en gång. Någon mångubbe har jag aldrig sett, månen är för mig en kvinna och ingen man, hon styr våra kvinnliga cykler på ett ibland väldigt handfast sätt så varför skulle hon vara en man?

För mig är hon den urgamla mormodern som hjälper mig i mina stunder av obeslutsamhet, när det är fullmåne gör jag ceremonier för att välkomna det nya, när det är mörkermåne (nymåne) så gör jag ceremonier för att släppa det gamla. Däremot har jag varit dålig på att göra ceremonier i de andra stadierna men kommer att bli bättre på det.

Dit jag har flyttat nu så skiner hon in i sovrummet när hon är i sin fulla styrka och det gör mig väldigt glad och jag känner mig trygg att sova i hennes sken.

Meditera eller dröm i hennes sken, fråga henne vad hon kan lära dig och vad du kan lära av hennes cykler. Be henne visa dig vad du har att vänta dig den närmaste framtiden och framför allt, titta på henne, denna underbara vackra skapelse.

I helgen är jag på kurs som sagt och därför kommer det inte ut några Lenormandorakel förrän på måndag.

Jag arbetar heller inte i helgen så mycket men finns på Tarotguiderna idag fredag mellan kl 10-13 och söndag kl 18-20.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Solen

Det här kortet symboliserar succé, karisma, ego, seger, tur, växande, energifyllt och ett återuppväckande. Men det här kortet varnar också för att bli för arrogant, man riskerar då att bli bränd. Ta det här kortet till dig, du är och har alltid varit en succé även när du gjort misstag, du är unik och ingen kan någonsin matcha dig i din erfarenhet om ditt liv. Se dina segrar, se ditt växande och se din vackra karisma. Låt dig bli energifylld och låt solen återuppväcka dina livsandar. Lår solen stärka dig och föra dig framåt på nya äventyr där du kommer att skörda nya segrar och växa. Sträck dig efter solen men var uppmärksam på så du på vägen dit inte blir arrogant eller trampar på andra. Det är då lätt att bränna sig.

Kraftdjursbudskap

Kolibri

Hjälpte nordamerikanska indianer att få tillbaka elden. Ta dig tid att göra något helt oplanerat idag och ha kul.

Ha en underbar helg

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.