Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 10/5

7

Freja.

För drygt ett år sedan började på en utbildning som kommer att göra mig till en Frejaprästinna. När jag började den förstod jag inte vidden i det jag skulle lära mig till dags datum eller vilka prövningar jag skulle genomgå (och kommer att genomgå) eller den kärlek jag fått från henne.

Hon kallade på mig på ett sätt som jag inte varit med om förut och jag var både väldigt tagen och lycklig efteråt. Jordens Hjärtslag 2016 så gick jag hela helgen med ett lyckligt flin så människor runtomkring mig måste trott jag var tokig. 😀

Vem är då Freja?

Det har skrivits mycket om henne, många gånger från ett mansperspektiv där hon utmålas som en sexgudinna som är till för att behaga männen. Jag vill berätta hur hon visar sig för mig och den uppfattningen jag fått av henne.

Ja hon är sexualitetens gudinna, men det är helt annorlunda än att vara en sexgudinna. I din sexualitet ryms så mycket annat än bara sex. Det handlar t ex om den kreativa kraften som finns i sexualiteten, att våga ta ut svängarna i din kreativitet, det gör det samma om du målar tavlor, gör keramikfiguriner, gör drömfångare eller hur du skapar. Det handlar om att bli inspirerad att skapa att ta fram sin röda kraft och stå starkt i den. Att våga lita på sina instinkter när du skapar och att inte låta någon eller något hämma dig.

Hon är älskarinnan och krigarinnan

Hon är den som älskar livet och som ber dig att omfamna livet, att älska dig själv och andra, att stå stark i din kvinnokraft (gäller även män) och att se det sköna. Hon är krigarinnan som säger stopp!! Jag tillåter inte att du går rätt över mig och förminskar mig, jag tillåter inte att du bestämmer över min sexualitet (genom århundraden har flickor alltid fått höra att de ska skämmas över sin passion), jag tillåter inte att du gör illa mina små runt omkring mig. Hon söker inte strid men står fast i sin övertygelse när det blåser stormvindar.

Hon är den röda kraftens gudinna, den kraft som vi alla kan få tillgång till om vi bara tillåter oss att känna den. Hon är den som väcker och ruskar om, den som både kramas och skäller. Den som sticker hål på din bubbla och låter dig se sanningen om dig själv.

Att gå med Freja är både underbart men också skrämmande, att lära känna sig själv är många gånger otroligt smärtsamt men jag vet att hon alltid visar mig de här sidorna för att hon älskar mig och vill att jag ska bli stark.

Freja kräver inte min vördnad, hon kallar mig syster när hon pratar med mig och jag har ett altare och vördar henne för att jag älskar henne. Jag har skällt på henne och hon på mig, hon har visat mig saker om  mig själv jag inte tycker om, hon har låtit mig gå igenom saker som jag inte gillat, vid de tillfällena har jag skällt och gormat och ibland fått mig en uppsträckning av henne. Inte för att jag just har skällt och gormat utan för att jag inte ser den bakomliggande orsaken till händelser eller att jag inte tror på att hon vill mig väl alla gånger.

Att vara hennes prästinna är att sätta ord på ett kall jag haft i hela mitt liv nämligen att hjälpa andra. Att lära mig mer om henne och hennes mysterier, att ta hand om mina Frejasystrar efter bästa förmåga och att hjälpa mina andra systrar i väven att växa och stå starka i sin egen kraft. För det är vad den här utbildningen handlar om för mig, att växa i min kraft och att hjälpa andra på deras väg i livet.

Det är en omtumlande resa, men en jag inte skulle vilja vara utan 😀

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 16-19.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Blommorna

Det här kortet symboliserar lycka och presenter och att något ändras till det bättre. Det är din tid nu, den tid när allt vänder och livet blir ljusare igen. Förvänta dig lycka och att det är dags för dig att ta din plats i världen där lycka och välmående finns. Det här kortet representerar även presenter, att ge en gåva är många gånger lika roligt som att få en gåva. Ge bort gåvor till dom du tycker om, du kommer även att få gåvor som gör dig glad. Det kan vara allt från materiella ting till en kram från en kär vän. Det är en tid nu av lycka, välmående och framgång. Stig ombord på det tåget och låt det ta dig dit du alltid velat vara .

Kraftdjursorakel

Groda

välsignad av Jungfru Maria eftersom den tröstade henne efter korsfästelsen. Lovar fruktsamhet och överflöd på det sätt du bäst behöver det.

Ha en underbar dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

7 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.