Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 7/5

0

Utseende.

Visst är det konstigt att vi bedömer varandra efter utseende, på något sätt har vi fått i oss under våran barndom att är du vacker så är du också klok, trevlig, framgångsrik, lyckad och någon som alltid får tag på en partner.

Är du ful, tjock, gammal eller har någon sjukdom som gör att du ser annorlunda ut är du automatiskt korkad, otrevlig, misslyckad och kommer aldrig att få tag i någon du älskar.

Vad är då att vara ful?

Är det att vara för tjock? För smal? För gammal? Är det att ha glasögon? För små bröst? Eller för stora bröst? Alla har vi sidor av oss själv som vi inte gillar eftersom vi matats sedan barnsben att vi ska se ut på ett visst sätt för att duga. Vi matas med bilder på kändisar som är stylade upp över öronen och har på något sätt fått för oss att det är normen för att vara vacker.

Själv har jag sedan barnsben brottats med min övervikt, jag har pendlat från att vara smal till att vara kraftigt överviktig, under åren har jag fått höra allt från: oj vad du är fin nu när du gått ned i vikt. (var jag ful innan undrar jag alltid när jag får höra det här), du får inte jobb här du är för tjock, kan du verkligen bli lärare och gå på högskolan? Du är ju tjock så då måste du vara korkad. Dig vill jag inte ha, jag gillar dig men vad ska kompisarna säga när jag är ihop med en tjock tjej. Du har ju sött utseende men snälla rara du måste gå ned i vikt, du är ju äcklig.

Jag kan skriva en hel bok om vad jag har fått höra under åren och i min ungdom tog jag åt mig något fruktansvärt av det här, något som följt mig upp till den ålder jag är idag, fast jag vet att jag inte ska bry mig så kommer det här tillbaka ibland. Jag är inte värd något för att jag ser ut som jag gör och ingen man kommer någonsin mer att vilja ta i mig.

Varför ska man slå på sig själv så mycket? Varför kan man inte se den vackra varelse man är själv, när man ser det i andra? För mig betyder ögonen mer än själva utseendet. Jag tittar alltid på ögonen först och försöker att slå bort hur en person ser ut (förutom Keanu Reeves 🙂 herregudinnan vilken karl 😉 ). För mig är ögonen själens spegel och i ögonen kan man se otroligt mycket saker. Det gör detsamma hur de är formade eller vilken färg de har, att se djupt i en människas ögon är att se hur de ser ut i verkligheten.

En av de vackraste kvinnor jag vet är Helen Mirren, hon är 72 år gammal och har en filosofi som är underbar. Bara för att min blir gammal så betyder det inte att du blir ful eller oanvändbar.

Andevärlden bryr sig inte om sådana triviala saker, de bryr sig om hur du är i din själ. De bryr sig om dig på ett djupare plan och skulle aldrig någonsin kalla dig ful. De är bryr sig överhuvudtaget inte om du är kändis eller en vanlig Svensson, de bryr sig om hur du mår och hur du klarar din vardag. De struntar totalt i om du är uppsminkad till öronen eller har en dålig hår dag. Kanske är det därför så många just nu söker sin andliga bana. De vet att där blir de accepterade för den de är. Guider, änglar, nära och kära älskar dom oavsett hur de ser ut.

Min guide säger åt mig på skarpen när jag tycker synd om mig själv för mitt utseende, han stöttar mig när jag mår dåligt men är också sträng när jag slår för mycket på mig själv. Han visar mig den vackra varelse jag är och jag älskar honom för det.

Jag råder er att se på er själva, ni är vackra, ni är värdiga att få kärlek i ert liv, ni är empatiska och roliga att umgås med, ni behöver inte definieras av en partner, eller att ha en partner överhuvudtaget. Ni lyser när ni skrattar och det gör inget om det finns någon rynka här och där eller om ni har massor med rynkor, dubbelhaka, finnar, skäggstubb eller stor näsa. Ni är otroligt vackra när det lyser om er, när ni är lyckliga och när ni tillåter er själva att vara lyckliga. Kom alltid i håg det och låt ingen låta er tro något annat.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 14-16.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Labyrinten

Det här kortet symboliserar den väg vi tar i livet, vägen är inte rak utan den går i kringelkrokar. När vi tror att en väg ska vara rak och vi stöter på hinder blir det många gånger förvirrande och irriterande. Det gör det samma hur mycket man planerar och lägger ut en strategi för hur det ska gå, misslyckanden och hinder tillhör livets väg. Lär av dina misstag, gå tillbaka i dina fotsteg och ta en annan väg om du stöter på hinder. Låt inte hinder och misslyckanden få dig att stå still. Gå över eller kryp under hindren som kommer i din väg. Se lösningar på problem i stället för att stånga huvudet mot problemet. Det finns alltid en annan väg att gå, en väg som bär dig till dit du ska vara. Irra inte runt i labyrinten, var säker på att de hinder som kommer i din väg är sådana du klarar av. Att starta om på nytt eller ta en annan väg är inte ett misslyckande utan en väg framåt.

Kram

Kraftdjursbudskap

Häger

symbol för den forntida egyptiska Benufågeln som satt på den landmassa som skapades först, säger att nu är det rätt tid att planera resor eller en flytt.

Ha en underbar måndag

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.