Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 6/5

4

Vänner.

De kommer och går men de som verkligen betyder något stannar för alltid, det gör detsamma om man inte har hörts på några år. När man får kontakt igen så är det som om tiden stått still. För mig är vänner otroligt viktiga och igår visade andevärlden att den går in och styr upp när man känner sig ensam.

Även jag kan känna mig ensam ibland fast jag har goda vänner runt omkring mig, fast jag i  mitt arbete pratar med människor och är både väldigt social samtidigt som jag behöver min ensamhet. Jag har känt att jag skulle behöva en tjejkväll, med skratt och tokerier. I början av veckan hörde en vän av sig och frågade om jag skulle följa med ut och ta en öl. Jaaaa skrev jag och blev otroligt glad, att känna att någon vill göra något med en är en härlig känsla. Nu blev det inte riktigt så men vi hade trevligt i alla fall med en kopp te och en bulle :). Igår hörde dessutom en annan vän av sig och undrade om jag skulle komma över och bada badtunna, jag trodde inte det var sant. Två på samma vecka och just den här veckan när det har strulat med vattnet, jag hade nästan gett upp om att någonsin få till det här med vattnet i huset jag köpt. Så händer det här.

Här klev verkligen andevärlden in och talade om att: du har vänner…

Jag måste erkänna att jag under årens lopp ibland inte har varit den bästa av vän, jag har under vissa tider försummat mina vänner å det grövsta. Det har varit de tider när jag själv inte mått bra eller varit för uppslukad av mitt eget liv. När det varit stressigt och arbetsamt att överhuvudtaget få livet att fungera. När jag hade som  mest ont av min fibromyalgi, mina nackbesvär och min utbrändhet hörde jag inte av mig alls till de runtomkring mig. Därför är jag oerhört tacksam att de fortfarande finns kvar för mig. De är viktigare för mig än ett förhållande, viktigare många gånger än jag själv och oerhört älskade.

Så även mina vänner på andra sidan, det är allt från mina guider, änglar, nära och kära och andar som kommit och blivit bra kompisar genom kunder (kanske låter konstigt 🙂 ). De andar som kommer med jämna mellanrum och skojar med mig, ger mig tips och råd och ibland skäller på mig för att de gillar mig. De har jag ingen personlig koppling till men de har blivit mina goda vänner i alla fall.

Ta hand om era vänner, håll kontakten, visa att ni bryr er. Det behövs ibland bara genom att skicka ett kort meddelande och tala om att man finns där för dom.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Brevet

Det här kortet symboliserar meddelanden i någon form, det hänvisar till ett meddelande som är på väg till dig, med nyheter, det kan röra sig om ett meddelande om kärlek, om ett nytt arbete, om en provresultat eller du hör från en vän. Meddelandet i sig kan vara både positivt och negativt, kortet säger inget om vilken sinnesstämning man är i efter utan att det är ett du väntat på. Meddelandet du väntat på kommer, det kanske går lite långsamt men kommer att komma till slut. Ha tålamod. I slutändan kommer du att få reda på de saker du vill och som du väntat på. 

Kraftdjursbudskap

Varghane

Är en vis lärare i de nordamerikanska indianernas tradition. Han säger att upptäckter på egen hand inte innebär ensamhet – umgås med dig själv.

Ha en underbar söndag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Lina Israelsson on

  Hej!
  Skulle gärna vilja komma i kontakt med dig!
  Dock gärna skriftligt och ej via telefon.
  Har en del saker jag önskar tala med dig om.

  MVH/ Lina

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.