Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 4/5

2

Att utbilda sig.

Det här har jag tagit upp förut men tycker fortfarande att det är ett aktuellt ämne.

Jag är certifierat spiritualistiskt medium , det betyder att jag har gått en utbildning som är tre år och där jag har gjort vissa prova för att bevisa att jag kan det jag säger att jag kan göra. Det är både praktiska och teoretiska prov. Jag har även gått en helgkurs hos Birkan Tore och en kurs i djurkommunikation. Just nu utbildar jag mig till Freja Naturprästinna.

Varför nu allt detta frågar ni er?

Först för att jag gillar att lära mig, jag kommer aldrig någonsin att bli färdig med mitt lärande och tycker det är helt ok. Det andra är att jag hela tiden utvecklas när jag lär mig och kan på så sätt hjälpa andra i min utveckling.

I mitt dagliga arbete pratar jag med människor som har gått kurs på kurs på kurs och säger till mig, jag ska bara gå den här kursen eller den här utbildningen innan jag kan ta kontakt med mina guider, änglar eller nära och kära.

Nej.

Ni kan prata med dom ändå. Det är bra att gå utbildningar, att lära sig olika tekniker. Men tänk på att det gör inget, om ni gör om utbildningarna i ert inre, så att de passar er bättre i er kontakt med era hjälpare eller nära och kära. Men dessa utbildningar kan också hämma er om ni tror att ni behöver dom för att prata med andra sidan. De är ett verktyg för att förstå bättre inte i att få kontakt.

Något som många glömmer är att era guider och änglar är lika bra lärare om inte bättre för just er, de är dom som sitter på första hands informationen om vad som passar dig bäst just nu. De kan lotsa dig och hjälpa dig i din mediala utveckling. Var inte rädd för att prata med dom. Slå bort tanken på att ni inte värdiga eller inte kan. Träna om ni inte förstår vad de vill säga, be dom vara tydligare om ni inte förstår. Fråga mer om eran egna utveckling och hur ni ska gå framåt än att be om spådomar.

Det är otroligt svårt ( i alla fall för mig) att spå för sig själv. Det ligger för mycket känslor och egot pratar ibland högre än guiderna. Många som jobbar inom det mediala går till kollegor för att få spådomar eftersom de inte litar på att deras ego pratar istället.

Lär känna era guider, änglar och kraftdjur på djupet, fråga vad de har för syfte och vilken hjälp ni kan få. Behandla dom med respekt men inte med vördnad, de behöver inte eran vördnad, många gånger har de en fantastisk humor ( som jag har skrivit om förut). När ni känner att ni vill gå en utbildning hos en levande lärare 😀 gå på er intuition istället för att se vem som är populärast eller gör mest reklam. Många gånger kan den lärare ni ska ha vara en som nyss har börjat lära ut än en som har hållit på länge och är väldigt känd. Det finns tyvärr bedragare därute som vill tjäna pengar på att lura folk som vill lära sig. Var på er vakt och var kritiska. Att en utbildning är fruktansvärt dyr behöver inte automatiskt betyda att den är bättre. Känns den bra för er eller ni känner er dragna till utbildningen så är den med stor sannolikhet precis vad era guider tycker att ni ska gå.

En bra lärare inom det mediala tål att granskas, var inte rädda för att prova något som ni är lite rädda för. Det kan vara just det ni behöver i er utveckling. Var nyfikna, var kritiska, var orädda, var undersökande i ert lärande. Det är en underbar värld att utforska och en underbar värld att lära känna.  Ni kan lära er….

Kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-17.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Hjärtat

Det här kortet symboliserar lycka och kärlek. Det kommer in lycka och kärlek i ditt liv, nu är tid att söka lyckan att söka kärleken och inte vara rädd. Var inte rädd för att känna lycka, du är värd det, var inte rädd för att känna kärlek, du är värd det. Var romantisk med din partner och våga ta ut svängarna i eran relation. Var känslig i din kärlek och visa att du älskar din partner. Ljus och en romantisk middag är perfekt just nu. För er som letar partner var inte rädda för att visa att ni känner er romantiska när de kommer in i ert liv, var inte rädda för att ge komplimanger eller att visa eran kärlek. Var passionerade, var sexiga, var utforskande och orädda. Kärleken och lyckan är här inte i framtiden.

Kram

Kraftdjursbudskap

Mullvad

den svarta mullvaden gräver ett nätverk av underjordiska tunnlar.

En tid då du ger utan att få direkta resultat. Ha tålamod. Mullvaden kommer alltid upp till ytan.

Ha en underbar dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.