Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 3/5

0

Två av mina blommor i vardagsrummet.

Blommor

Jag har inte gröna fingrar tvärtom är jag väldigt duktig på att ta död på växter med blommande blommor. Däremot så växer mina yuccapalmer och paraplyaralior som ogräs. När jag nu flyttade från ett stort hus till ett litet så fick jag inte med mig alla blommor jag hade vilket är en sorg. Mina två stora aralior är mina skötebarn. Jag köpte de i Västerås på 1989 så de är snart 30 år gamla och hänger med än. Yuccapalmen på bilden köpte jag som liten planta som då var kanske en decimeter hög och den stod i en liten kruka i flera år innan jag planterade om den och vips så hade den vuxit till att vara över en meter hög. Fördelen med de här växterna är att de inte dör direkt om jag glömmer att vattna (vilket jag gör rätt ofta 🙂 ). Kanske är de därför de trivs hos mig, de får torka ut mellan varven.

Våren har kommit väldigt sent i år och jag har inte riktigt sett vad som finns under snön i det nya huset. Häromdagen fick jag veta att det finns pioner och syren, jag tänker på baksidan som är mest skogsträdgård bara så ängsblommor.

Jag älskar lite vildvuxna trädgårdar och det behöver inte vara räta rader av blommor som är välansade, lite ogräs här och där (några av de vackraste blommorna räknas som ogräs) gör mig inget. Det är också en ynnest att bara behöva gå en meter utanför huset för att plocka blåbär och lingon i höst så de kommer jag definitivt att behålla.

På sidan av huset där det är mest sol blir det pallkragar med jordgubbar, örter och potatis och på framsidan en liten rabatt eller krukor med blommor.

Jag behöver vara omgiven av grönt för mitt arbete, att gå i skogen är ett måste och jag har den nu utanför knuten men även andra växter både inomhus och utomhus är ett måste. För mig är det den största källan av ny energi för mig, deras vackra yttre och deras hjälp att hålla bin, getingar och humlor vid liv (utomhus) och deras otroliga förmåga att ge oss syre. Det kommer att komma in fler blommor i mitt lilla hus, de som kommer hit kommer antagligen att tro att de har klivit in i en djungel 😀 . Finns det något bättre än att sitta i soffan och mysa omgiven av stora gröna växter? Det ska vara att ligga i skogen och titta upp på träden en varm sommardag i så fall 😀

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Brunnen

Det här kortet symboliserar önskningar som slår in eller som man sänder ut till universum, det kan också symbolisera de djup som finns inom en och att man när man kommer till botten ska börja klättra uppåt igen.

Ge dina önskningar till universum, se som att de redan slagit in, lev ditt liv som du vill leva och vänta inte på att något eller någon ska komma. Vill du ha kärlek i ditt liv, se det som att det redan händer, vill du ha ett nytt arbete så se det som att du redan arbetar på den arbetsplats du alltid velat vara på. Att se något framför sig och vänta på det gör också att du skjuter upp händelsen. 

Se dina djup inom dig, gå in i dig själv och se den vackra varelse du är, den varelse som kanske inte är perfekt men som duger alldeles gott, sluta slå på dig själv när du gör misstag, lär av dom och gå vidare. Varför gör du saker om och om igen när du vet att de inte är bra för dig? Bli introvert en stund för att rensa ut gammalt skräp inom dig och klättra sedan uppåt för att lämna skräpet bakom dig. Se det positiva i misstag och händelser som gör dig ledsen. Du kommer inte att sätta dig i den situationen igen, se dom som en lärdom som stärker dig och ditt inre. Kalla dig själv inte för en idiot, alla gör misstag och ingen är felfri. Det är hur vi lär oss av dom som vi växer som människor. Du är värd det du vill ha i ditt liv, kom alltid ihåg det.

Kram

Kraftdjursbudskap

Eldsalamander

arbetar för den mexikanska regnmodern genom att locka molnen att regna.

Gräl eller sprickor i kärlek eller familj kan läka.

Ha en underbar dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.