Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 1/5

4

 

Först vill jag be er trogna läsare om ursäkt för att det tagit tre dagar innan jag skrivit. Det har varit en smula hektiskt här hemma med ett pumphus som blev fyllt med vatten i går. Dagarna innan så var det som vanligt, varför försöker man göra så mycket som möjligt när man är ledig? Varför inte bara sitta och pilla naveln en dag? Svaret är att det går inte 😀 jag hittar alltid på något att göra.

Sedan vill jag önska er alla en underbar Beltane

För mig är Beltane början på sommaren (ja ja vet det känns lite långt borta nu), när marken börjar vakna till liv, när guden och gudinnan förenar sig, när det pulserar av en sexuell kraft som gör att allt börjar på nytt efter vintern. Där moder jord pulserar av den röda kraften och allt känns mystiskt, eggande, förtrollande och underbart.

Klicka på bilden med guden och gudinnan så kommer ni till en hemsida som förklarar med om Beltane (på engelska)

 

 

 

 

 

Jag kommer att fira Beltane i kväll, det blev inget igår eftersom jag kutade som en tätting och kollade så pumpen som pumpar ut vatten gick. I kväll blir det en liten brasa och trummande för att hälsa Cernunnos och The Green Man välkommen, många vill ha de till samma gud men inte jag, för mig är Cernunnos (the horned one) guden över djuren, befruktningen och den vilda jakten. The Green Man är guden som vakar över skogarna som alltid är med mig när jag går i skogen och den som skyddar. Klicka på bilderna nedanför för att läsa mer om de två (på engelska).

 

 

 

 

 

Gå ut i skogarna i kväll, ta in den pulserande kraften och hälsa de här två välkomna. Känn kraften från dom och ta emot deras budskap.

Ha en underbar kväll med dessa två.

 

Lenormandorakel

Storkarna

Symboliserar rörelse framåt, en flytt, en befordran, en ny kärlek, en ny familjemedlem eller en ny början. Energin börjar röra sig framåt för er, det kommer in nya människor i ert liv, det händer nya saker och det rör sig hela tiden framåt. Nu är det dags att inte sitta still i energin, låt den svepa med er på nya äventyr och omfamna det som kommer. Nu är tiden för att börja nya projekt, att söka det där arbetet ni vill ha eller att öppna hjärtat för kärleken. Det ni påbörjar nu kommer att ge utdelning senare i år.

Kraftdjursbudskap

Lodjur

I fornnordisk myt drog lodjuret vagnen med Freja, älskarinnan och krigarinnan.

Bevara alla hemligheter du anförtros och blotta ditt hjärta enkom för de du litar på.

 

Ha en underbar dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.