Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 27/4

0

Rödhakar

Fåglar.

Jag har alltid älskat fåglar i alla dess former, till och med gamar har sin charm. Där jag bor nu finns det massor med fåglar och eftersom vintern har varit hård så fortsätter jag och stödmata dom till snön har försvunnit. Det finns två olika läger i den frågan, en att man ska stödmata dom och en annan som säger att man inte ska göra det nu under våren.

Svala

I mitt förra hus så bor de svalor alldeles under taknocken vid köksfönstret och jag kommer att sakna dom oerhört. Jag har haft ut en tanke om att finns det några svalor som söker nytt hus är de mycket välkomna till mitt nya hus 🙂 vi får se om det är någon som hörsammar kallelsen.

Att vakna med fågelkvitter och till och med somna med fågelkvitter är underbart, tyvärr är jag för dålig på att känna igen de olika fågellätena men har köpt en cd som ska hjälpa mig med det och då blir det ännu roligare att bara sitta och lyssna.

Koltrasten har varit förbi här några dagar, vilken underbar fågel och jag får hela tiden känslan av att den är lite busig. Jag har aldrig kommit på tanken att prata med fåglar i min djurkommunikation men kanske är det dags nu när jag har de alldeles inpå knuten.

Koltrast

En annan fågel jag älskar och titta på är Talltitan, en liten fågel som kan vara mycket sällskaplig och orädd. Ända sedan jag såg den första gången i mitt första hus här i Jämtland så har jag varit fascinerad av den och varit väldigt glad när jag har haft massor runt huset.

Talltita

Talgoxe

När jag så flyttade hit och en av de första fåglarna som kom var just en Talltita så blev jag lycklig. Då visste jag att jag skulle trivas att bo här.

 

Den fågel som hittade att det fanns mat först var en talgoxe, den fågeln sitter och skäller på mig när jag sitter på altanen, tydligen så förstör jag hans matro och det är ett väldigt liv ända tills jag går in och matron är tillbaka. Jag har försökt att tala om att jag inget ska göra och vi får väl se om budskapet går in så småningom och han slutar skälla på mig 😀

 

Sädesärla

Sädesärlan är vår för mig, när hon kommer vet man att nu är snart sommaren här och deras ibland nästan konstiga sätta att vara nära en är fascinerande. Man vet inte om man ska vara smickrad eller ta det som en förolämpning. Eftersom de äter flugor mm så undrar man varför de är nära en, har man mycket flugor runt sig eller luktar man så illa att de tror att flugor ska dras till en 😀 i vilket fall som helst så är de roliga att titta på och jag älskar dom.

 

Jag kan hålla på i evigheter om fåglar så jag avslutar här med att uppmana er att gå ut och bara lyssna på dom, lär er deras olika läten och försök prata med dom. Just nu pratar de bara sex med varandra men senare i sommar när bebisarna kommer hör då vad de säger till varandra.

kram

Idag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19.

Välkomna att ringa

 

Lenormandorakel

Mannen

Det här kortet symboliserar en man i ditt liv, eller om du är man och läser det här dig själv, det symboliserar också väntan efter kärleken som är på väg. Han håller en ros i sin  hand och hans nakna fötter visar att han är beredd att gå i dina fotspår. Det här kortet pratar om tålamod att vänta på sin älskade som man vet är på väg. Att lugnt och stilla sitta och inte stressa in i något. Ta dig tid att se det vackra i väntan, att lära känna den som kommer in i ditt liv och att vara säker på att universum ger dig det du vill ha.

Är du man och läser det här så är det dig och din väntan det här kortet symboliserar, din förmåga att se det vackra i en kvinna och att uppvakta henne för att så småningom få den kärleken du vill ha. Är du kvinna som läser det här så är mannen på väg in i ditt liv, eller om du lever i en relation så kommer du att bli uppvaktad igen vare sig du lever med en man eller med en kvinna. Ta det lugnt, allt kommer när det är menat att det ska komma, rusa inte in i något och ha tålamod en stund till.

 

Kraftdjursbudskap

Fågel Fenix

Den gyllene fågeln som i österländsk mytologi brann upp vart femhundrade år och återföddes ur askan. Han säger att små mirakel faktiskt sker – misströsta inte.

Ha en underbar dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.