Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 21/4

4

Då har det spökat för första gången sedan jag flyttat.

Något jag har reflekterat över under de år jag arbetat med det här är hur lite det “spökat” hos mig. Med spökat menar jag att det är fysiska saker som händer. Jag har känt av andar, jag har haft andar som har tagit på mig och andar som pratat med mig under natten när jag försökt sova men väldigt sällan kommer det till att de blir fysiska.

Innan jag insåg vilken gåva jag har så bodde jag i tre hus där det var ett väldigt liv, i min första lägenhet i Västerås var det ett himla liv, där det slog i skåpluckor, knackade på ytterdörren och gick i trapporna. Mitt första hus här i Jämtland var också ett riktigt spökhus, där hörde man steg i trappen, det flyttades saker och min son såg “spöken”. Det hus jag flyttat från var det en rackarns liv i från början ända tills jag fick bort de som bodde där och som inte levde. Jag har hela tiden trott att det var min far som var och talade om att han var med mig fastän jag flyttat, men ack vad jag bedrog mig. Det var några helt andra “personer”.

De här spökerierna har aldrig stört mig, i huset i Västerås kände jag mig tvärtom väldigt trygg hela tiden. Det har mest varit irriterande som  t ex när vattenkranen sattes på och nästan allt varmvatten rann ut.

Sedan började jag erkänna att jag kunde prata med de som gått före och då blev det relativt lugnt. Det har bara hänt en sak som jag kan komma ihåg att jag reagerade på. Jag skulle upp tidigt för att vara med på en mässa och mitt i natten så vaknar jag av att någon står och ruskar vilt på mig. I bara mässingen studsade jag upp och undrade vad som stod på, brann det? Hade någon av djuren gjort sig illa? Hur hade min före detta hunnit iväg efter att ha ruskat om mig och inte stod vid sängen? Jag vinglade upp, trött som sjutton och kutar runt hela huset, väcker min före detta som somnat på soffan och undrar vad han håller på med? Fortsätter ned på nedervåningen (fortfarande i bara mässingen) och luktar vilt efter en brand. Jisses vilken syn det måste ha varit 😀 Till slut inser jag att jag blivit väckt av en ande, då hade jag dragit upp hela familjen i mitt sökande efter jag blivit väckt. 😀 När jag insett det här så muttrar jag lite surt att: nu får ni ta och ge er, jag ska upp om tre timmar så låt mig sova i fred. Anden som stört mig kom och skrattade åt mig dagen efter. Det var en av kundernas anhörig som hade kommit till mig på natten.

Så till i går natt, det började med att jag hade en dröm där det stod någon och skrek på mig, jag kände mig otroligt förvirrad och det var fullt kaos i huvudet. Jag är halvvaken när jag vaknar av att någon knackar hårt på dörren. Eftersom jag bor så att huset inte syns mer än för grannen så undrade jag om det hänt något där. Vi hade varit ute och letat hästar några nätter tidigare och det var det första jag tänkte på. Är hästarna på rymmen? Jag går och tittar och det finns inte en människa där. Min hund undrar förvirrat vad i hela fridens namn jag gör 😀 Det var ingen idé att försöka somna om på en gång, så jag hjälpte den som knackat över och tog sedan en kopp te innan jag lade mig igen. Muttrande surt igen om att få sova på natten. I går kväll sade jag till på skarpen, vill ni ha hjälp så ta kontakt med mig under dagen och låt mig få vara ifred i natt.

Varför i hela fridens namn ska de alltid ta kontakt på natten när de blir fysiska? Det verkar vara någons sorts universalgrej för andar att spöka på natten. Det ska vi ha ett snack om när jag bor här, ska de stöka så gör det på dagen istället 😀 Jag lär antagligen få äta upp de här orden 😀

Om ni har några som stökar runt i ert hus/lägenhet, börja alltid med att be dom sluta eller lugna ner sig. Gör de inte det så fråga vad de vill och hur ni kan hjälpa dom. Kan ni inte hjälpa dom själva så kontakta ett bra medium som hjälper er. I de flesta fall är det bara andar som talar om att de vill ha hjälp över eller nära och kära som vill ha kontakt.

Lenormandorakel

Det här  kortet är ett av de som inte finns i andra Lenormandkortlekar, utan bara finns i den här versionen.

Förstoringsglaset.

Se de små detaljerna, titta noga på olika situationer och händelser. Det finns mer att se och mer att söka. Se de bakomliggande orsakerna till att det tar tid innan något händer, försöka att gå till botten med den situation du lever i om du är missnöjd. Titta på de små sakerna i naturen och runtomkring dig, många gånger så glömmer vi dom för de storslagna vyerna. Titta inom dig på de beteenden och vanor du har som inte gör någon nytta, gå in i dig själv och sök svaren på de frågor du har. Bli introvert en stund och se djupt inom dig själv, se din styrka, din vackra själ och din empatiska förmåga.

Kraftdjursbudskap

Kookaburrafågel

Den skrattande australiska kookaburrafågeln sändes i aboriginernas legend ut varje morgon för att väcka folk. Få någon att skratta idag så sprider glädjen sig.

Ha en underbar lördag

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.