Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 20/4

2

Tid..

I mitt arbete som  medium så kommer jag dagligen i kontakt med kunder och vänner som vill veta när det ska slå in det jag spår dom om. För det mesta har jag rätt, det kan slå på någon vecka eller två men ser jag att det ska bli så brukar det också bli så . Min tidsangivelse får jag från andevärlden inte från korten. När jag spår i något om det är t ex kort eller runor är de ett hjälpmedel men tiden hör jag alltid från andevärlden.

Ligger händelsen jag ser väldigt nära i framtiden känns det som att det händer här och nu eller redan har hänt.

Nu kommer det knepiga…

På andra sidan är inte tiden linjär, den existerar inte som vi ser tiden som en rak linje med dåtid, nutid och framtid. Tiden är som en himmel på andra sidan, tänk dig att du är en fågel, du kan flyga uppåt, nedåt, åt sidan, diagonalt, göra små kullerbyttor i luften. Precis så är tiden på andra sidan.

Det här är fascinerande men på samma gång väldigt irriterande när det ibland slirar på den tid jag får från andevärlden. Ibland verkar de inte ens förstå varför det är så viktigt att jag får reda på när händelsen ska slå in. De säger bara att allt är på väg åt rätt håll för kunden och att allt har satts igång. Ibland får jag inte ens reda på tiden utan det är helt tyst, då vet jag åtminstone att det ligger väldigt nära i tiden. Jag vet att allt kommer att falla på plats för kunden, jag vet också att det kommer att falla på plats för mig själv, men ändå vill jag ha exakt tid från andevärlden när det kommer att slå in. Det är då det blir knepigt efter andevärlden tycker att det räcker med en vecka eller en månad 😀

Tiden är fascinerande, det är vi människor som har rutat in tiden i små rutor som ska mätas. Jag kommer ihåg nyårsafton 1999, när människor runt om i världen var alldeles hysteriska för diverse virus och annat som skulle förstöra datorerna. Det firades runt om i världen som om år 2000 skulle vara något alldeles speciellt. Själv stod jag och tittade upp på stjärnorna och tänkte: det här är ju en alldeles vanlig kväll och natt för universum. Djuren runt omkring mig bryr sig inte om tideräkningen, andarna runtomkring mig bryr sig inte och moder jord bryr sig definitiv inte.

Vi måste börja tänka på tiden som något som egentligen inte finns, den är inte linjär utan händelser sker när de är menade att ske oavsett vilken tid det är just då. Det här betyder inte att jag kommer att sluta spå i tid, absolut inte men tänk på det nästa gång ni blir spådda. I bland kan det slira lite på när det ska hända det som du eller den som spår dig ser, mycket för att de händelser som leder fram till t ex ett möte med en partner måste ske innan ni möts eller inleder ett förhållande. Men var säkra på att det som ska ske kommer att ske.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 15-17.

Välkomna att ringa

Lenormanorakel

Kompassen

Guidar dig på din väg, den visar dig vägen när du inte hittar rätt. Känner du dig vilsen i ditt livsval? Går du runt runt i cirklar och känner att du inte vet vilken väg du ska ta? Sök kompassen i ditt inre och låt den vägleda dig. Gå på din magkänsla och var säker på att dina guider vägleder dig rätt. Låt den inre kompassen arbeta mer än den gör idag, stanna upp och se åt vilken håll den pekar. Är det till en väg du vet kan bli jobbig, tveka inte att ta tag i den vägen. Gå stadigt framåt för att övervinna utmaningar och hinder. Kompassen pekar alltid åt det håll som är bäst för dig när du litar på din intuition.

Kraftdjursbudskap

Snögås

flyttar från Arktis under vintern och förebådar snön.

Dra dig bort från stress och överarbete en tid och låt omvärlden klara sig själv.

Ha en underbar dag

 

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

 1. Hej, fina!

  Jag vill bli spådd av dig gällande kärlek, när, var, varför?
  Får jag prata med dig om jag ringer?

  Jag tycker om läsa de du skriver före om sånt du har upplevt.

  MVH
  Marie Gustafsson

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.