Lenormandorakel och kraftdjursbudskap 19/4

2

Rädsla.

I mitt arbete möter jag det här i stort sett dagligen. Rädsla. Denna känsla som kan förstöra så enormt mycket för en människa. Det är en känsla som jag själv försöker bemästra dagligen, rädsla för att inte göra ett bra arbete, rädsla för att inte klara av mitt företag, rädsla för att inte duga åt en partner, rädsla för sjukdom, rädsla för att jag inte ska duga åt gudinnan. Vissa av de här rädslorna är starkare och vissa svagare. Vissa är irrationella där jag vet att jag inte behöver vara rädd men ändå oroar mig.

Den rädslan jag möter nästan dagligen handlar om att inte våga ge sig ut på nya äventyr, för det mesta handlar det om kärlek. Där man låter sitt förflutna prata med en och tror att man inte duger eller att det är fel kärlek. Jag brukar se rädslan som en person som står snett bakom en och viskar in i ens öra. Vem tror du att du är? Varför tror du att han/hon vill ha dig? Har du sett dig själv i spegeln? Varför tror du att du klarar av det här jobbet? Vem är du att sätta dig på höga hästar och tro att du är värd något? Gå inte in i den här relationen det kommer bara att leda till hjärtsorg.

Rädslan går ofta hand i hand med självförakt, den känslan står snett bakom rädslan och pratar i dess öra.

Rädslan är din enda begränsning stämmer otroligt bra. För det är den som många gånger får en att inte ta det steg som man är menad att ta, det tar längre tid att komma till dit man ska komma för att man ger efter för rädslan som står och viskar i ens öra. Det är en av de känslorna som sitter i ryggmärgen och som är svår att bli av med.

Hur övervinner man då rädslan?

Hade jag ett bra svar på det så vore jag nog miljonär eftersom jag skulle kunna åka världen runt och ha workshops om det. Däremot tror jag att en bra metod är att analysera den. När den sticker fram sitt fula nylle och viskar i ditt öra så fråga dig. Varför är jag rädd? Vad har jag att vara rädd för? Är det verkligen så farligt? Vad kan hända om jag struntar i att lyssna på den? Är det mitt förflutna som pratar?

Fråga dig sen vad som händer om du struntar i rädslan. T ex om du går in i det här förhållandet som du är rädd för ska skada dig, vad kan hända? Om du tar ett steg framåt istället för att stå still, vad kan hända? Om du tittar dig i spegeln och inte tycker att du är fin, vad kan hända om du vänder på det och tänker att människor får ta mig som jag är? Det som händer är att du sätter fart på energierna framåt, du står inte still utan du sätter händelser i rullning. Där du talar om för universum att du är värd att bli lycklig, du är värd att människor tycker om dig som du är, du är värd det här nya arbetet, du är värd att ha ett bra förhållande.

Släng gamla erfarenheter som inte gynnar dig i sopkorgen, de drar dig bara tillbaka. Ha dom som erfarenheter som gör att du inte gör om samma misstag igen, att du kan se varningssignalerna tidigare. Låt dom bara inte dra dig tillbaka så att du slutar att leva, slutar att ge dig ut på äventyr eller slutar att tycka om dig själv.

Visst låter det bra?

Det är det men mycket svårare att genomföra, tro mig, jag försöker varje dag. Men börjar man inte så vet man heller inte om det fungerar och jag vill att du idag vänder ditt liv till att tro på dig själv och att du tittar dig i spegeln och säger: Jag är vacker, jag är värd att få lycka och jag är duktig. Gör det sedan varje dag så länge du behöver.

För just du som läser det här, är värd att vara lycklig, värd att känna dig vacker och värd att få bra saker in i ditt liv. Låt ingen annan låta dig tro något annat.

kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Ringen

handlar om partnerskap och förhållanden, idag är dagen för att göra partnerskapet permanent. Ringen ger dig en indikation på att just det du känt är rätt, att svaret du ställt på frågan är ja det är det här du väntat på. Ringen handlar om harmoni i förhållanden och partnerskap där det stundar bättre tider och att gamla gräl försvinner. Den handlar om vänskap som håller i sig och där gräl får sin lösning. Den handlar om partnerskap i affärer som ger utdelning. I dag är det dags att ta tag i det som du tvekat om och inte vågat göra.

Kraftdjursbudskap

Hare

är magiskt djur för Ostara, en fornnordisk gudinna för vår och påsk. En ny början eller chans för dig kommer att öppna upp ditt liv.

Ha en underbar dag

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.