Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 15/4

2

Gudinneoraklet kommer från och  med idag bytas ut en tid mot Lenormandkort. Jag gör det här på prov för att se om ni tycker om det som läser min blogg och om det fungerar rent praktiskt. I stället för att jag tar kort (gudinne) där det finns ett fast budskap så kommer dessa kort att kanaliseras i stor grad.

Ge gärna feedback i hur ni tycker att det här fungerar för er och om ni hellre vill ha tillbaka Gudinnekorten längre fram. Jag kommer att ta till mig alla synpunkter. Den Lenormandlek som jag använder här (har tre stycken) är Gilded Reverie Lenormand Expanded Edition. Den leken har några fler kort än de vanliga, jag älskar den här leken mycket för att den är så vacker men också för att den passar bäst när jag spår i kärlek för kunderna. Med det sagt så är det inte säkert att varje kort kommer att handla om just kärlek.

Marie-Anne Lenormand

 

 
Marie-Anne Lenormand.

Marie-Anne Adélaïde Lenormand, född 27 maj 1772 i Alencon, död 25 juli 1843 i Paris, var en fransk författarinna och professionell sierska, den mest namnkunniga kartomantikern i Frankrikes historia. Hon var aktiv i nästan ett halvt sekel och hade många berömda kunder, som ledarna under den franska revolutionen, kejsarinnan Joséphine och tsar Alexander. Hon publicerade en del skrifter som var kontroversiella i samtiden.

Biografi

Marie-Anne Lenormand växte upp i ett nunnekloster av benediktinerorden i Alencon, där hon fick sin utbildning. Från sju års ålder blev hon bland skolkamrater och lärare känd för att göra förutsägelser. Efter att hon år 1781 vid nio års ålder korrekt hade förutsagt vem som skulle bli klostrets nästa abbedissa blev hon också trodd. År 1790 flyttade hon till Paris, där hon livnärde sig som tvätterska. Hon lärde sig att spå i kort av en professionell spåkvinna, Madame Gilbert, och 1793 öppnade hon sin verksamhet som spåkvinna i eget kontor. Hon fängslades under skräckväldet eftersom hon bedömdes som politiskt farlig, men frigavs 1794. Fängelsestraffet hade gjort bra reklam för henne, och hon blev efter denna tid en populär siare. Efter kejsarinnan Josephine blivit hennes stamkund kunde hon inrätta ett nytt kontor på rue de Tournon 5 i Faubourg Saint-Germain. Hon tjänade en förmögenhet och blev kallad “Sibyllan på Faubourg Saint-Germain”. Lenormand använde sig normalt av tarotkort och hade ett klientel från alla samhällskretsar.

Napoleon I lät fängsla henne för politiska förutsägelser 1803 och 1809, något som bara gjorde reklam för hennes verksamhet. Privat var Lenormand Bourbon-anhängare och hälsade restaurationen 1814 med entusiasm. År 1820 lämnade hon Frankrike i protest mot den konservativa politiken, och året därpå arresterades hon i Bryssel misstänkt för spioneri. Hon anklagades för att ha erbjudit sig att agera politisk rådgivare under Kongressen i Aix-la-Chapelle. Lenormand frigavs 1830 och återvände då till Paris, men var i fortsättningen enbart verksam privat.

Källa: Wikipedia

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20.

Välkomna att ringa

Lenormandorakel

Bilden av en kvinna som sitter med en ros i handen hon har fått av en kärlek hon längtar efter, med en bok i handen som hon inte riktigt klarar av att läsa eftersom hon dagdrömmer.

Gå inte bara i dina drömmar om din älskande, gör slag i saken och styr ditt eget öde. Var säker på att universum ser till att du får dina drömmar när det är dags och att du kan slutföra det du inte klarar av att göra när du går och drömmer om kärleken. Se allt det vackra omkring dig, känn dig vacker, låt andra människor se din skönhet. Göm dig inte bakom rädslor och fördomar. Stå i din kraft och säg och känn att du är värd att få den kärlek du önskar i ditt liv.

Kraftdjursbudskap

Orm

Ormen, ikon för St Brigit på Irland och den keltiska gudinnan Brighid, säger att liksom ormen ömsar sitt skinn på våren, kan du lämna gamla sorger bakom dig.

Ha en underbar dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.