Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 13/4

0

Det här med dator…

Vad jag är beroende av datorn, i tisdags hämtade jag katt och var upptagen hela dagen med det och tittade knappt på datorn, i onsdags skulle jag sätta mig och göra Gudinneorakel och kraftdjursbudskap och då fungerade helt plötsligt inte den lilla maskinen. Jag kom inte in på nätverket men efter en tripp till Elgiganten så var det fixat. Men det är nästan löjligt vad man är beroende av den för att klara vardagen. Jag växte upp utan dator, mobiltelefon och annat och klarade mig utmärkt, men tyvärr i dagens samhälle så måste du ha dator och uppkoppling för att klara något alls. Det här är skrämmande, vad händer om allt slås ut? Kommer något alls att fungera? Igår torsdag hade jag en huvudvärk som man kunde sälja till vetenskapen 😀 så inte förrän nu kommer gudinneoraklet.

Så till något helt annat..

Att känna på sig.

Det här har jag tagit upp lite förut och vill fortsätta på ämnet. Så långt jag kan minnas tillbaka så har jag känt på mig saker, jag visste om det var något som var fel hemma, jag kunde känna när andra pratade om mig, jag kunde känna när jag gick in i ett nytt hus vilken sinnesstämning som var där, i skogen kunde jag känna som att någon stod och tittade på mig. I dag kallas det att sensitiv, då för drygt 40 år sedan hette det hjärnspöken.

Det här är något som varit både en belastning och en gåva, jag har under åren förstått en hel massa som jag inte ville veta och känt en massa som varit bra att veta. När jag var yngre och innan jag gick min utbildning så förstod jag inte hur jag skulle hantera det. För mig ändrade det sig den dagen när min lärare sade åt mig att det kanske inte var mina känslor jag kände eller att jag skulle tro att det var för att jag kom in i rummet det blev konstig atmosfär.

Jag ska inte säga att jag är världsmästare på att klara av det här, långt ifrån, men har hittat en metod som fungerar bra (återigen är det som att lära sig cykla, det går lite vingligt i början men sedan går det lättare), när jag får en känsla som jag inte känner igen, försöker jag först  förstå om det är min känsla. Är det inte det skjuter jag ifrån mig den i stället för att gå in i den och ta på mig känslan. Om det här blir för starkt eller för plötsligt så jag inte hinner skjuta ifrån mig den, går jag igenom och ut på andra sidan och lämnar känslan. Blir det riktigt besvärligt ber jag mina skyddsänglar om hjälp.

För er som är sensitiva är det här en otroligt bra hjälp, för det mesta har man nog med sina egna känslor utan att behöva ta på sig andras. För er som arbetar inom ett vårdande yrke är det bra att kunna det här, ni behöver inte de extra känslorna för att göra ett bra arbete.

Var också noga med att rena er på ett eller annat sätt (vit salvia, klocka, floridavatten, palo santo eller något annat) med jämna mellanrum för att ta bort de energier och känslor ni dragit på er. När ni gör det så renar ni er aura från känslor ni inte behöver som kommer från andra.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13 och 16-19.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Vesta

Din hemsituation förbättras. Det sker antingen genom flytt eller genom en hälsosam förändring för de som bor där.

Det finns en odödlig  låga i din själ och det är det ljus, det frö och den gnista som utgör ditt medvetande. Din yttre värld reflekterar din inre värld. Se dig omkring i ditt hem. Utstrålar det värme?

Om det inte gör det så är det lätt och mycket viktigt att åtgärda. Det är helt enkelt en fråga om att använda din fantasi kreativt för att få in varm energi i ditt hem.

Du kan tända en brasa eller några ljus, ta fram mysiga kuddar eller filtar eller ställa fram vackra kort eller levande blommor.

Genom att värma upp din yttre värld skapar du ett gensvar i din inre låga. Detta höjer din energinivå, vilket automatiskt får allt i det yttre att ge ett bättre intryck.

Iaktta hur dessa enkla åtgärder tänder gnistan igen inom alla som du bor tillsammans med. Denna låga rensar bort negativitet och drar till sig nya energier genom sin oemotståndliga livskraft.

Alternativa betydelser:

Du flyttar till ett nytt hem, du har just flyttat, en ny person flyttar in, någon flyttar ut, romantiken och/eller harmonin i ditt hem ökar, ett problem med grannarna löser sig, rensa i ditt hem, gör om hemma, var viss om att ditt hem är beskyddat och tryggt.

Dagens Kraftdjur

Luftdrake

Den kinesiska luftdraken flyger upp från jorden på våren och sprider nya livsfrön. Du kan börja om på nytt när du vill och flyga bort från det förflutna.

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.