Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 9/4

2

 

Att förlora kontakten med andevärlden..

I bland kan jag känna att jag förlorar kontakten med andevärlden och det gör ont. Ibland väljer jag att inte prata med dom för jag orkar inte och det gör också ont. Något försvinner som jag har där och som alltid funnits där. Aldrig någonsin har de tagit avstånd från mig (tack och lov). I höstas bestämde jag mig för att skilja mig från ett över tjugo år långt förhållande. Jag var klar helt enkelt. Det här var början på en cirkus som fortfarande håller på.

Under den här tiden har jag ibland valt att inte prata med andevärlden och ibland känt att jag förlorat kontakten. Inte när det gäller mina kunder utan mer när det gäller mig själv. Så fort jag har arbetat har jag haft bra kontakt och min älskade guide (som har en ängels tålamod) har alltid hjälpt mig.

Varför väljer man att inte prata med de som finns närmast än när det viner runt öronen? Varför väljer man att inte ta till sig det de säger? Varför väljer man att distansera sig från gudinnan som ser efter en? Jag har inget bra svar på det. Kanske är det så att jag går in i mina gamla vanor att bli introvert eftersom de känns trygga när jag mår dåligt. Kanske är det så att jag försöker fixa allt själv som jag alltid varit van med. Kanske att jag är rädd för att höra vad de har att säga åt mig, vad jag ska göra för att må bättre.

I  mitt fall har jag nu förstått att gudinnan har gett mig uppgiften att älska mig själv. Det är en svår läxa att lära sig, det är mycket enklare att hjälpa andra och glömma sig själv än att ta tag i det som behöver bearbetas. Att gå in i sitt arbete så till den milda grad att det är bara det som existerar. Det här är ingen bra lösning. Jag älskar mitt arbete och vet inte hur jag skulle fungera utan det, det är på ett sätt inte ett arbete utan en livsuppgift jag har och den genomsyrar hela mig.

Men och här är ett stort men, jag får inte förlora mig själv på kuppen och det är det jag gjort de senaste månaderna. Det här tar slut nu, jag måste ta hand om mig själv, att flytta, stressa, packa, arbeta, flytta, stressa, packa, arbeta går inte i längden. Nu kommer det att bli en helt annan Lena som kommer fram, en som tar hand om sig själv, en som gör sin dagliga praktik i mitt lilla tempel och en som lyssnar på andevärlden. Medan jag skriver det här så skrattar mig guide, han vet att jag kommer att ramla tillbaka i det här beteendet lite då och nu, men inte som jag gjort tidigare.

Varför lämnar jag ut mig så här?

Jag vet att det är många som känner som mig, jag vet att det är många som känt att de förlorat kontakten med andevärlden, att de inte känner längre, att de känner sig blockerade. De tycker att andevärlden inte är med dem och att de inte längre får svar på det de frågar om.

Därför vill jag berätta att även jag kan känna tvekan ibland om hur bra kontakt jag har när det gäller mig själv. Även jag kan känna misströstan och bli rädd för att de inte vill prata med mig längre eller ge mig budskap om hur jag ska gå vidare i livet.

Allt ligger i dig själv.

Det kan tyckas hårt att säga men är sanningen. Dina guider, änglar, nära och kära finns alltid där för dig, de väntar tills du är redo igen och orkar eller törs öppna upp dig. De sviker dig inte eller säger att du inte duger. Det enda man måste göra är att våga. Det är inte lätt när man känner sig låg och nere men det går. Det är då man ska ta hjälp, det är då man ska öppna upp sig och låta guiderna hjälpa en. De finns där och står redo.

Bilden nedanför visar en flicka som sträcker sig efter grenar med hjärtan på, var inte den flickan, hämta en stege med hjälp av dina guider och änglar och klättra upp i trädet i stället. Jag kommer definitivt att göra det.

Kram

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 14-16.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Aine

Ta en risk och skrid till verket med ditt hjärtas sanna önskan.

Att skjuta upp sina drömmar till framtiden får dem inte att försvinna. Inte heller får det dem att gå i uppfyllelse. Obeslutsamhet tar död på själens brinnande längtan efter att förbättras, växa och lära.

Var inte rädd för att ta fel beslut. Det enda du behöver oroa dig för är att inte ta något beslut alls!

Ägna tid åt att be, meditera, undersöka, utforska, vandra i naturen…. och fatta ditt beslut.

När du väl har tagit ett beslut så kommer de universella energierna genast att stötta det. Dörrar kommer successivt att öppnas för dig på magiska sätt.

Magin kommer av att du har bestämt dig för att åstadkomma något. Det är denna intention som sätter igång din magiska resa. Lita på att universum kommer att stötta dig på alla sätt. Lita på din intuition är tydlig och rätt för dig.

Ta sedan ett tillitsfullt språng ut i det okända, rakt i förverkligandet av dina drömmar.

Tveka inte, och skjut inte upp detta ett ögonblick till!

Alternativa betydelser:

Din dröm kommer att besannas, den väg du har valt är rätt för dig, du har universums fulla stöd under ditt uppdrag, dina materiella behov kommer att tillgodoses, jobba aktivt för att din dröm ska förverkligas, dela upp din dröm i små delar så att det blir lättare att komma igång och fortsätta framåt.

Kraftdjursbudskap

Gepard

var ikon för den forntida egyptiska gudinnan Mafdet och hölls som husdjur åt faraonerna.

Säger att ett impulsivt beslut blir det rätta.

Ha en underbar dag

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Fina Lena tack för dina budskap 🌹🌹🌹Som är så intressanta och lätta att ta till sej.
    Många kramisar till dej

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.