Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 8/4

0

Konstnär Karen Koski

Moder Jord denna underbara varelse som vi tyvärr förstör för varje dag som går. I dag ska jag inte gå in på ekologiska saker eller tala om för er hur ni ska ta hand om moder jord, det är det så många andra som kan göra bättre. Däremot hur ni får kontakt med henne och hur ni får hjälp av henne. Kom ihåg att när ni får hjälp så gör henne den tjänsten att hjälpa henne tillbaka i den mån ni kan. Att bara utnyttja henne är något man inte gör.

Jag ska inte säga att jag är någon guru i det här med att ta hand om Moder Jord, jag är som alla andra och försöker att bli bättre på att ta hand om henne.

Att ta kontakt med henne är relativt lätt. Ett sätt är att jorda sig. Sitt eller stå och känn sedan att du har rötter som sträcker sig ned i moder jord, låt dessa rötter sträcka sig långt ned och utåt och känn att du är fast förankrad. När du känner dig trygg i att du är förankrad, se då som att den energi du inte behöver ha kvar rinner ut i rötterna från kroppen (jag brukar se det som smutsvatten). När du har rensat hela kroppen dra då upp ny energi från moder jord Här brukar jag se olika färger på vattnet beroende på vad moder jord tycker att jag behöver. När du vill göra det här igen, återuppta bara kontakten med henne för mer hjälp.

Det här kan man göra varje dag, flera gånger per dag om man vill och är ett utmärkt sätt att rena sig själv från energier man dragit på sig.

Ett annat sätt är att gå barfota och känna hennes pulsslag som går genom dig, att vara ett med henne för en kort sekund. Att sitta ute i skogen och höra hennes andetag är ett annat. Det finns lika många sätt som människor och vi har alla en egen koppling till henne.

Mother Earth Female Portrait Brian Kirhagis Treason Gallery

En av mina favoriter för att känna henne är att meditera och låta mina rötter gå långt långt utåt och nedåt, så långt att jag kommer till hennes livmoder, jag låter min röda tråd från min livmoder gå in i hennes och känner värmen från henne. Att dra upp den värmen, styrkan och kraften är det som får mig att ta mig igenom många saker som är jobbiga. Hon ger så otroligt mycket och får så väldigt lite tillbaka enligt mig. Vi måste bli bättre på att erkänna, ta hand om och tacka henne för att vi får gå på hennes underbara kropp.

Jag rekommenderar er som inte än tagit kontakt med henne att göra det och känna den energi och värmen hon ger.

Klicka på bilden nedanför för att komma till Youtube och lyssna på en underbar sång av Denean som heter Song to the Mother.

Brian Kirhagis, ‘Earth (#10)’, 2018, Treason Gallery

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Bast

Din självständighet utgör grunden till din styrka och framgång.

Du är oerhört självständig precis som en katt, men du behöver också tillgivenhet och lekfulla kamrater.

Nu är det dags att balansera ditt sociala liv med ensamhet. Även om du ber om andras åsikter måste du i slutändan ta dina egna beslut. Din frihet och ditt oberoende är högsta prioritet, så se till att du ger dessa egenskaper näring.

Alternativa betydelser:

Tillbringa tid med dig själv, tillåt dig själv att leka, be om att få din behov tillgodosedda, fatta ditt eget beslut och ge din katt om du har en uppmärksamhet.

Kraftdjursbudskap

Svan

har samma partner livet ut. I de keltiska myterna blev hjälten Angus svan för att få sin älskade svanjungfru

Även du hittar eller behåller varaktig kärlek.

Ha en underbar dag

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.