Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 6/4

0

Att meditera..

Det här med att meditera är en väldigt bra metod för att få kontakt med sina guider och änglar. Problemet är att det är svårt i början. Själv hade jag väldiga problem och gjorde det otroligt svårt för mig. Jag trodde jag måste sitta i minst tjugo minuter och koppla bort mig helt från yttervärlden. Helt plötsligt hörde jag precis allt som jag inte hört förut. Ju mer jag försökte att slappna av desto mer spänd blev jag. Inte gjorde det saken bättre att jag under utbildningen när vi mediterade sjönk ned väldigt djupt i meditation. Varför kunde jag inte det här bättre hemma?

Svaret var att jag försökte för mycket och att jag inte slappnade av när jag inte hade en vägledd meditation. När jag började ha ned mina förväntningar och satt kortare tid fungerade det helt plötsligt.

Jag började alltid med att göra en avslappningsövning, där jag slappnar av i varje kroppsdel från tårna till hjässan. Och här menar jag alla kroppsdelar, tår, vader, knän, översidan av låren, undersidan av låren, o v s. När jag kommit in i den här totala avslappningen (råder er inte till att ligga om ni gör det, man somnar ovillkorligen 😀 ) så visualiserade jag mig en blå himmel.

Sedan rensade jag mig på alla tankar om vardagen och bara tittade på den här i ca fem minuter, kom det upp en tanke om vardagen så satte jag den på ett moln (går bra att stoppa in den i en ballong också) och lät den segla iväg.  Musiken jag hade på rätt högt var av en porlande bäck och skogsljud. När jag klarat fem minuter utan problem började jag utöka tiden successivt. Det här är som att lära sig att cykla, det går lite vingligt i början men sedan kör man utan styre 😀

Nu för tiden kan jag direkt komma in i den här känslan av avslappning, det tar mig bara några sekunder och jag går djupt ned i meditation, jag har också skapat min egen värld i en skog, dit går jag och ibland bara spankulerar runt och luktar på blommorna, ibland tar jag med mig kunder dit när jag har magiska kvällar så att de får se min värld och mitt träd där jag sitter och pratar med mina guider, klättrar i det och träffar ekorrflickan i det, sitter bara vid det och känner dess närhet och styrka, ibland går jag in i det och går ned till nornorna. Ni kan skapa ert eget paradis, det gör det samma om det är ett fysiskt ställe på jorden eller om det är en fantasiland. Det här är er egen upplevelse och ingen kan säga att den här fel.

Varje gång ni öppnar upp och gör en meditation, be om beskydd från era guider. Inte för att det kan komma in något elakt utanför att de andar som är i närheten inte ska komma och störa er upplevelse. Det är smått irriterande om en ande helt plötsligt kommer på att han/hon ska krascha er meditation med att de vill prata.

Varför meditera frågar man sig, kan man inte prata med guider och änglar ändå, jo viss kan man det. Men meditation är ett bra sätt att faktiskt lämna vardagen utanför ett stund och få egentid med dom. Meditation är också bra om man är stressad, har mycket i huvudet som måste sorteras och är bra för blodtrycket (enligt min läkare).

Kom ihåg när ni börjar att inte göra det för svårt för er och om ni redan har börjat och känner att det inte fungerar, gå tillbaka till början och börja om med de grundläggande sakerna för att meditationen ska fungera.

Kan jag så kan ni 😀

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och kl 15-17.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Maria Magdalena

Älska dig själv, andra och varje situation oavsett hur de verkar på ytan.

Jag är inte sådan sm de flesta tror, men att försvara mig själv skulle vara att sjunka till en lägre nivå än vad jag känner mig bekväm med.

Jag är ett med det gudomliga, precis som du och det är här jag väljer att hålla mig. De lägre nivåerna av människors gräl, fördömande och kaos är just det, lägre nivåer. Jag väljer att utföra mitt arbete från det högre medvetandets nivå där enbart kärleken styr.

Det är härifrån det mesta goda arbetet kan utföras och jag uppmanar dig att göra likadant. Där du befinner dig i medvetandet, är den plats där du verkligen befinner dig. Fokusera alltså på de goda saker som du kan se i människor och höj dig över allt som på ytan ser ut som något annat.

Oroa dig inte över vad andra säger och tycker, läk den här situationen med kärlek, sänd kärlek till dem som har sårat dig eller missbedömt dig, förlåt dig själv för vad du har gjort eller inte gjort, släpp gammal ovilja att förlåta andra så att du själv kan läka och gå vidare.

Kraftdjursbudskap

Stork

sägs bära ofödda barn från saltträsk till väntande föräldrar och bobyggande storkar skänker huslig lycka.

Glädjen kommer till ditt hem.

Ha en underbar dag

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.