Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 5/4

2

Griniga gamla gubbar…

En del av mitt arbete med det andliga är att ha husreningar. Det är ett enormt givande arbete som jag verkligen älskar. Från första början så märkte jag att andar som varit gamla griniga gubbar kom till mig. Jag förstod inte varför i början och tröttnade lite till slut på att alltid bli utskälld när jag kom innanför dörren. Efter ett tag insåg jag varför jag fick de uppdragen av andevärlden. I stället för att skälla tillbaka och förvisa dom från huset/lägenheten så pratade jag med dom, jag hörde deras historia, varför de var arga eller griniga, övertalade dom att gå över (många gånger med hjälp av deras nära och kära på andra sidan).

Andars energier…

Man märker direkt när man kommer in i ett hus om det är en ande som inte vill ha en där, för det mesta så märker jag det redan dagar innan. På samma sätt märker jag om det är andar där som vill prata med en, som vill förmedla sitt budskap. Även om det är manliga eller kvinnliga (men jag har blivit lurad ett par gånger 😀 ). Det här har att göra med energier, när de har en energi som säger kom inte hit och kom och tro att du är något så är det som att gå in i en vägg av ilska. När de vill prata är det som att gå in i en vägg av kärlek. Det har hänt mig flera gånger att jag blivit rädd när jag går in i ett hus, då är det anden som tycker att jag är otäck och undrar vad jag ska göra med den.

Det jag alltid tänker här är att de här är människor som gått över till andra sidan, precis som levande har de sina sidor och sina rädslor som många gånger följt med dom när de gått över. Barn är alltid svårt och otroligt sorgligt, när de gått över hastigt och letar efter sina föräldrar är de för det mesta rädda. Det har hänt otaliga gånger att jag hittat en liten barnande i ett hörn, ihop kurad och rädd för vad jag ska säga eller göra.

Energierna som en ande har på oss kan många gånger vara starka, vi kan t ex känna av dom när de står bredvid och sänder ut den energi de hade när de gick över, de kan ta energi från oss för att manifestera sig och tala om att de är där.  Det är de här energierna som gör att jag kan förstå dom bättre när jag arbetar. Jag ser dom vanligtvis i mitt tredje öga men inte så klart som jag skulle velat. Då är deras energier ett ovärderligt redskap i hur jag ska kunna hjälpa dom på bästa sätt. För det är det viktigaste med när jag har husreningar, att hjälpa de som finns kvar i huset att gå över till andra sidan. Det kanske låter konstigt, men om jag hjälper de andar som finns där så hjälper jag alla runt omkring också. När det blir lugnare och husägarna inte behöver gå och känna sig rädda hela tiden eller dränerade på energi så vinner alla på det i slutändan.

Så tänk på det när ni går in i ett hus för första gången, blir ni rädda så är det kanske en ande där som är rädd för er.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13.

Med tanke på dagens tema vill jag också tala om att jag renar hus på distans via mitt arbete på Tarotguiderna.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Isis

Minnen från tidigare liv påverkar den här situationen.

Dina rötter på den här planeten är kraftiga och djupa. Några av rötterna har förankrat dig i gamla minnen från det förgångna. Faktum är att dessa rötter har förankrat dig så djupt att du är som förlamad när du ska ta dig vidare.

Jag gör dig uppmärksam på det här tillståndet för att du ska kunna ”dra upp gamla minnen med roten”. Ibland begraver man dessa minnen för att skydda sig själv från psykisk smärta eller förlägenhet, så att man inte minns de obehagliga ögonblick då livet prövade en till det yttersta.

Avslöja dessa läxor för dig själv nu, du starka visa kvinna/man och gå vidare i trygg vetenskap om att du har magisk visdom med dig.

Alternativa betydelser: Gör en regression till tidigare liv för att få svar och insikter, gamla rädslor från ett tidigare liv kommer upp till ytan, du har känt personen du frågar om i ett tidigare liv, din nuvarande situation har att göra med något som hände i din barndom.

Dagens kraftdjur

Älg

Den mäktiga älgen, som inte kan stanna när han springer, säger att du bör sakta farten om det går för snabbt i kärlek eller i livet, tills du vet vad du vill.

Ha en underbar dag

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.