Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 4/4

3

Energier..

När jag började med det här och så undrade jag över det här med energier, när jag tittade på Det Okända t ex så pratade de alltid om energier. Helt ärligt så tänkte jag tanken att det var ett jäkla tjat om energier hela tiden. Vadå känna energier? Manliga, kvinnliga, barn, elaka, snälla ta allt som kan tänkas komma fram vid en husrening t ex.

Vad jag har fått äta upp det ifrågasättandet 😀

Det här med energier är för mig otroligt komplext, vi sänder ut dem till andra och attraherar även likadana energier. Vi kan känna olika andars energier och även olika människors på långt avstånd. Jag har några runt mig som jag vet när de ska höra av sig eller vill att jag ska höra av mig. I mitt dagliga arbeta läser jag av situationer och människor.

Här vill jag poängtera att jag aldrig läser av en människa om den inte ber om det, det är den människans privata sfär och jag har inget med det att göra. Att göra det är för mig som att gå in i ett hus och rota i personen privata saker. Man gör det bara inte…

Däremot kan jag och läser av vad människor tycker om varandra, det tillhör mitt dagliga arbete. Då får jag alltid frågan: är du säker på att det är den här kvinnan/mannen du känner av? Hur kan du vara så säker?

Svaret är deras energier

Det är för mig lika självklart nu som att titta på en människa och se deras utseende framför mig, de olika energierna gör att jag inte ser ansiktet men väl deras personlighet och det viktigaste, vad de känner på personen som jag har som kund. Där är jag också väldigt noga med vad jag läser av, frågan brukar vara: vad känner den här personen för mig? Då går jag in och tittar på den energin. Resten låter jag vara eftersom jag inte har med det att göra. I hop med kort/runor/vatten/pendel eller guider får jag sedan ihop min spådom.

Måste man vara extra känslig för att känna av dessa energier?

Nej inte alls, bara vara uppmärksam. Hur många gånger har ni inte vetat att någon har tittat på er, eller vetat att någon stått bakom er? Har ni känt er välkomna i ett hus eller ovälkomna? Har ni gått in någonstans och känt att det går att skära luften med kniv? Eller känt en tyngd över er när ni varit hemma hos någon och ni kan inte förklara tyngden på er? Har ni velat skratta högt när ni kommer hem till någon?

Det är olika energier.

Varje dag när ni möter någon eller när ni pratar med någon i telefonen, över messenger eller sms så berörs ni av olika energier. Vissa är bra för oss och vissa är dåliga. Med dåliga menar jag nödvändigtvis inte t ex elaka utan det kan vara en person som har svår ångest som sänder ut den, om du i din tur har ångest för något så dubblas det här utan att du förstår varför. Därför är det bra att vara uppmärksam om man helt plötsligt efter att varit på ICA mår sämre än när man gått dit (och då inte bara för att man gjort av med pengar på godis 😉 ).

När man kan särskilja på vad som är ens eget och vad som är andras är det mycket lättare att gå ur energin som inte är bra för en.

Behöver man då gå och vara på helspänn hela tiden? Nej det behöver man inte, då blir man nog lätt tokig till slut 😀 däremot att vara uppmärksam om man helt plötsligt ändrar sinnesstämmning efter att ha varit ute bland människor.

Det här området är så stort så jag fortsätter på det i morgon och går in på olika andars energier.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 14-16 och 17-19.

Välkomna att ringa.

Gudinneorakel

Atena

Du vet vad du ska göra. Lita på din inre visdom och handla därefter utan att tveka.

Jag hjälper dig så gärna, men när du rådfrågar din egen inre kunskapsbank först kommer du att tycka att det är fantastiskt. Jag kan nämligen försäkra dig om att den här situationen redan är löst och att du har tillgång till all den visdom som universum tillhandahåller.

För att komma i kontakt med denna visdom behöver du stilla ditt sinne. Släppa alla bekymmer och alla oro och överlämna dem till universums allsmäktiga kraft.

Blunda och lägg märke till de tankar och känslor som strömmar genom ditt medvetande. Om du vill kan du be mig att ge dig ett tecken på att du har uppfattat din inre visdom rätt.

Ha tillit!- jag försäkrar dig att du har uppfattat vägledningen och att den för med sig verkligt goda nyheter till dig och dina kära.

Alternativa betydelser:

Sluta skjuta upp saker, sluta att ge bort din kraft till andra, lita på magkänslan, tro på den första ingivelsen du får, du har rätt, lägg märke till idéer som återkommer och agera utifrån dem.

Dagens kraftdjur

Ökenräv

Den lilla ökenräven har enorma ögon för att märka fienden på långt håll.

Lyssna på vad folk runt dig menar snarare än säger; var öppen för nya allianser.

Ha en bra dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Heli köpsi on

    Fel du läser visst av folk som inte frågat dig. Har du en kund som frågar vad mannen/ kvinnan känner för kunden. Så läser du av mannen/ kvinnan för kunden. Och mannen / kvinnan är helt ovetande om det. Fel enligt mig.

    • Ja på ett sätt har du rätt, men jag läser inte av mannen/kvinnan som så utan vad energierna är mellan dom,märker jag att det inte finns t ex kärleksenergier så säger jag det. Men och där är ett stort men, jag läser inte av honom mer än så, det är skillnaden. Tack för din feedback kram

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.