Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 3/4

0

Ge det till Universum….

Det här har jag fått höra flera gånger och har också sagt till mina kunder att de ska ge det till universum. Vad är då universum förutom en herrans massa planeter och solar? För mig är det där jag kan lämna mina bekymmer och mina önskningar. Det är för mig det ställe dit vi kommer efter vi går över till andra sidan, det allvetande som vi går upp i, vissa vill kanske kalla det Gud, andra Allah eller någon annat namn. För mig är det universum eftersom det är lättast att förklara 🙂

Ett par gånger har andar visat mig hur det här medvetandet ser ut, de visar mig en timglasform som strålar av ljus. Det finns inget religiöst över det här utan det är mer som att vara i ett stort bisamhälle där det finns ett högre medvetande som vi alla är en del av. Det är det här medvetandet som man ger till och frågar till. Något jag har lärt mig är att ibland får man inte de svaren man vill ha utan de man behöver och de som man lär sig av. Att försöka styra det här går inte.

Varför ska man ge sina bekymmer till universum?

Många gånger så kan man inte tala om för en person att de gjort en illa, det kan bero på en hel rad saker. Allt från att man inte pratar med personen längre eller att man vill skydda personer i sin närhet och därför inte kan säga till. Det kan vara en situation man varit med om som man behöver skrika ut att man tyckte det var fel. Här kommer universum in. Att hålla allt sådant här för sig själv, att aldrig få ut det här är inte bra. Det tär på en och man slösar en massa energi i onödan plus att halschakrat stoppas igen.

Att skrika, gråta, skratta, prata och sjunga till universum hjälper dig att lösa upp de här knutarna.( Återigen vill jag påpeka att vid sjukdom som t ex depression ska man kontakta läkare först.) Du släpper därmed de knutar du har knutit och låter universum ta hand om den känslan, det här går att göra flera gånger. Men om du håller kvar vid känslan och ältar den så är det i praktiken så att du håller kvar den i ett snöre precis som en ballong. Släpp den ballongen efter en eller två gånger. Du behöver inte känslan längre efter det du har gett universum, det du vill ha sagt till personen som gjort dig illa.

Att be om saker från universum…

Om man ändå kunde be om en rejäl lottovinst och få den skulle jag vara miljonär just nu 😀

Man kan be och ska be om det man vill ha, men alla gånger kanske man inte får det på en gång eller man får det man behöver just då. Jag har lärt mig att tålamod är tydligen universums budskaps röda tråd. Kanske är det vi  människor som börjat leva för snabbt, vi vill ha det vi behöver och vill på en gång, inte om ett år eller två eller inte ens om en månad utan nu. Det tankesättet verkar det inte som om universum riktigt går med på utan tar allt i sin tid.

Men var på det klara att ni kommer att få det ni ber om på något sätt, det kan till och med vara era rädslor som kommer för att ni ska växa i er själva och gå starkare framåt.

Dagens Gudinneorakel

Hathor

Tillåt dig själv att ta emot. Detta kommer att höja din intuition, energinivå och förmåga att ge till andra

Du har en moderlig sida i dig som gör att du naturligt tar hand om behövande, men denna sida måste vara i balans med mottagande, annars blockeras flödet.

Mottaglighet är den kvinnliga energins essens och det innebär att du tillåter dig själv att ta emot med älskvärdhet och tacksamhet.

Om du känner skuld när du ber andra om hjälp eller om det inte känns bra att ta emot gåvor, blockerar du din kvinnliga energi.

Din mottaglighet är precis lika naturlig som din omvårdande och givande energi. Mottaglighet gör att du hör änglarnas röst tydligare. När du tar emot har du större resurser att ge till andra. Börja med att lägga märke till de hundratals gåvor du får varje dag.

Det kan vara något vackert du ser i naturen, att du bevittnar ett rörande ögonblick mellan två människor eller att du får en kram av någon du älskar. Säg bara tack för varje gåva och var medveten om att de fyller på ditt förråd  och håller det gudomliga flödet igång.

Kraftdjursbudskap

Papegoja

kommer med nyheter och avslöjar hemligheter i afrokaribisk folktro. Förmedla dina idéer, behov och känslor fritt idag för positiva resultat.

Ha en bra dag

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.