Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 1/4

0

Först vill jag önska er en Glad Påsk även om det är lite i senaste laget.

Påsken har för mig betytt arbete och ännu mer flyttning, den här gången av katt. Jag tänker varje gång jag är ledig att nu minsann ska jag bara ligga på soffan och pilla mig i naveln och äta choklad. När sedan kvällen kommer så undrar jag var i hela fridens namn tog den här dagen vägen. I går var likadant.

Påsken är för många en helg där man samlas och i dessa trakter åker ut med skotern i finvädret och sitter och solar. Den här tiden är som med jul, alla samlas och har roligt, sedan har vi sådana som mig, som väljer att vara ensam, inte för att jag inte skulle kunna hitta på något utan för att jag inte har ett behov av att vara med andra. Och så har vi de som sitter hemma ensamma utan att kunna påverka sin situation, de som är i desperat behov av att någon hör av sig till dom under storhelgerna om inte annat bara för att säga. Ska du med ut en sväng på påskafton..

Jag vill ägna dessa människor en tanke under påsken, många får ångest när storhelgerna kommer, när de vet att de på sociala medier ser hur roligt andra har och känner sig misslyckade för att de är ensamma. Vet ni om att ni har en vän som känner så, ring en extra gång, be dem följa med ett par timmar, bjud lite på er upplevelse om tillhörighet. Många gånger kan det göra att de helt plötsligt ser fram emot storhelgerna. Min dröm är att samla dessa människor som är ofrivilligt ensamma under storhelger i en lokal och bara ha kul.

Jag kan inte säga att jag föregår med gott exempel alla gånger, ibland har jag så mycket att göra att jag glömmer de jag har runt mig som är ensamma, jag försöker ändra på det så gott det går, men som igår t ex så blev det kväll utan att jag förstod vad som hade hänt under dagen. Det här är en läxa jag måste ta med mig, att sakta ned mig själv och att sträcka ut den här handen till någon som inte väljer att vara själv.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och 18-20.

Välkomna att ringa.

Gudinneorakel

Freja

Släpp loss din äventyrliga sida! Ta risker och våga.

Ta inte det säkra före det osäkra nu.

Skrid till istället till djärv handling för att nå ditt hjärtas sanna önskan. Du når inte framgång genom att vara blyg och försagd utan genom ett helhjärtat engagemang i att förverkliga din dröm.

Håll fast vid en tydlig vision om framgång så kommer det att ske. Njut av hur spännande det är att ta risker, att vara djärv och att våga.

Se också till att fira din framgång med en fest eller genom att hänge dig åt något som du verkligen njuter av.

Ta en risk, gör en djärv förändring i ditt liv, uppskatta din kropp, flirta och fira och ha kul.

Ta fram din kvinnokraft!

Kraftdjursbudskap

Anka

I skapelselegender från Ungern och Sibirien dök ankan ner för att hitta den första landmassan.

Hon kommer med oväntade pengar och återbördar det som förlorats.

Ha en bra dag

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.