Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 25/3

0

 

Själsfrände..

Den senaste tiden har jag varit med om att fler och fler kunder och vänner hittar sina själsfränder. Vad är en själsfrände och kan man ha flera?

Min uppfattning är att man kan ha flera, jag har tre stycken som jag vet om i dagsläget men har antagligen fler. Det är inte bara kärlekspartner som jag anser kan vara ens själsfrände, det kan också vara en nära vän.

Vad är då en själsfrände?

För mig är det en person man har levt tidigare liv med och där det var och är en djup kontakt som går på själslig nivå, där du känner dig hemma direkt när du möter personen, där du känner av personens olika känslor och vet när de ska höra av sig. Du kan känna den tråd eller det band ni har mellan er och ibland också se bandet. Det här kan vara en person ni träffar bara någon gång eller som ni har ett livslångt partnerskap med.

Det som kännetecknar att man mött sin själsfrände är en känsla av trygghet, av kärlek, av att tillhöra någon. Men det kännetecknas också av oro, av rädsla, ilska och av att oförståelse.

Kärleken, tryggheten och tillhörigheten är inte svåra att förklara, däremot rädslan,oron, ilska och oförståelsen. Rädslan brukar bottna i att det är så starka känslor som kommer upp att man inte vet varför man har dom, det kan bero på ens egna bagage, den tidigare situationen mellan dig och din själsfrände eller rädsla för själva känslan.

Oron är för det mesta att man inte ska klara av de här känslorna, att man tror att känslorna från sin själsfrände inte är lika starka, man kanske är i en relation och inser att man måste ur den, det kan vara en rad saker som gör att oron infinner sig.

Oförståelsen är varför det här händer just nu, du kan vara nöjd med ditt liv, ditt arbete och din livssituation och helt plötsligt rycks du upp ur den med dunder och brak, livet blir helt enkelt oerhört komplicerat. Man kan bli arg på sin själsfrände för att den inte förstår just det en själv känner, man kan bli arg för att det tar sådan tid innan det händer det man vet ska hända och man kan bli arg för att det tar en paus en stund. Alla de här känslorna är helt naturliga och förklarliga, vissa saker måste hända för att det i slut ändan ska bli bra.

Om ni klickar på bilden nedan så kommer ni till en sida som beskriver det här med att en själsfrände är på väg in i ens liv på ett bra sätt

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och kl 19-21.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Isolde

Den kärlek ni har delat är evig, oavsett hur situationen ser ut.

När det gäller hjärteangelägenheter är det här hjälpen finns, Den finns runtomkring dig och även inom dig. Din inre visdom kan verka stum på grund av den smärta du känner. Ändå kan du vara säker på att det helande du genomgår är snabbt och effektivt och att du verkligen läks inifrån och ut.

Först måste ditt hjärta läkas från sorg, ensamhet och känslor av att ha blivit bedragen.

Detta kan ta ett tag, så ha tålamod med dig själv. Behandla dig själv som du skulle behandla någons som är sjuk: med ömhet, försiktighet och varsamhet.

Sedan ger du dig ut i världen. Inte på något huvudstupa sätt, utan genom utflykter till parker, skogar och liknande, vilket är viktigt för att göra dina framtidsutsikter ljusare. Naturen är nämligen mycket helande..

Det är därför jag så ofta befinner mig bland blommorna och träden. Även om de verkar tysta på ytan så är de rätt talföra när man andas och bara tar in deras magiska toner i ett samtal.

Tillbringa tid i skogen, bland träden, växterna och djuren, så får du tillbaka fotfästet på den här planeten. Du återupplivar ditt goda humör och får tillbaka din livsgnista igen. Jag lovar dig att ditt hjärta kommer att läka och att du också kommer att hjälpa andra med det på vägen.

Alternativa betydelser:

Kärleken från den du är tillsammans med är evig oavsett hur det verkar utåt, du håller på att läka efter en separation, du håller på att läka efter en förlust av något slag, släpp en gammal relation för att göra plats för en ny, den kärlek du ger till världen är en viktig del av ditt universella uppdrag.

Den du älskade som har gått bort är lycklig och sänder dig sin kärlek.

Kraftdjursbudskap

Stork

sägs bära ofödda barn från saltträsk till väntande föräldrar och bobyggande storkar skänker huslig lycka.

Glädjen kommer till ditt hem.

Ha en bra dag

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.