Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 23/3

0

Tidigare liv och gamla själar.

I mitt arbete möter jag nästan dagligen människor där det dyker upp tidigare liv, många gånger styrs vi lite av vad vi gjort i tidigare liv och vad vi behöver lära oss i det här livet.

En sak som jag hör ofta och som jag själv sagt några gånger när det går ont för en. – Vad har jag gjort i mitt tidigare liv som gör att jag förtjänar det här? Inget skulle jag vilja påstå. Vi har inte varit extra elaka för att “förtjäna” att det ibland i livet kommer motgångar. Det är för att lära oss och för att vi ska gå ur den situationen en erfarenhet rikare.

Det här resonemanget faller lite när man ser all den ondska som finns i världen, varför ska ett våldtäktsoffer lära sig och bli en erfarenhet rikare? Varför ska en förälder som mister sitt barn bli en erfarenhet rikare? Varför ska ett barn som fått utstå krig bli en erfarenhet rikare? Just de frågorna har jag inga bra svar på och tycker inte om andevärldens svar när jag frågar dom, för det är just det svaret jag får. Att vi ska lära oss. Många gånger har jag skällt och varit förbannad när jag hört det men får inget bättre svar.

Gamla själar..

Flera gånger har jag fått höra att vissa människor har en gammal själ, jag vill påstå att vi alla har gamla själar. Hos vissa syns det bara lite tydligare. Ibland visar mig andevärlden ett liv som ligger så långt tillbaka i tiden som neandertalarna. Jag har flera gånger sett hos kunder liv där de varit helare och där det tidigaste livet jag sett varit just när vi gick omkring i djurhudar och knappt hade något språk.

Det längsta jag har kommit tillbaka när jag gjort regressioner är att vara en skrivare i det gamla Egypten. Jag var en man som var skrivkunnig och tog betalt för att skriva brev åt människor. Det är nog därför hieroglyfer känns så hemma för mig. Här blir det återigen intressant, jag hade ingen aning om hur människor bodde då och såg hur jag gick på en gata med papyrusrullar under armen till ett rum som var öppet och satte mig för att skriva, månader senare såg jag ett program om just den vanliga människan i forna Egypten och blev minst sagt förvånad när jag ser hur skrivarna satt. Det var precis så jag hade sett.

Alla de liv vi levt tidigare med alla de människor vi lärt känna under den här resan gör att vi idag är den vi är till viss del och känner oss dragna till vissa platser. För det mesta har vi varit vanliga människor med vanliga jobb och vanliga vedermödor. Jag har fortfarande inte mött någon som varit kung, farao, drottning eller någon annan framstående person. Däremot har jag mött åtskilliga som varit häxor, helare, synska, hållit på med örter och varit shamaner.

Varför får jag upp tidigare liv så pass ofta?

Jag vet faktiskt inte, ibland kan det vara så att den jag har som kund behöver veta varför just en person har kommit in i deras liv, eller varför de gör som de gör i vissa situationer. Det jag får se är bara glimtar av ett liv och hittills har jag inte hållit i en regression. Det beror på att jag fortfarande inte lärt mig tillräckligt för att ta det ansvaret det innebär. För det är ett ansvar, ibland kan det komma upp saker som behöver bearbetas och som är jobbiga. Det kan vara minnen som man förträngt och som behöver läkas. Det kan vara att man haft en traumatisk död som också behöver förstås och läkas. Jag ser fram emot att lära mig mer om det här och att så småningom hålla egna regressioner.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och kl 15-17.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Sedna

Du har tillgång till allt du behöver idag och alla dagar framöver

Detta är ett universum av överflöd med mer än nog åt alla. Dock handlar energiformatet på den här jorden om polariteter. I det här fallet handlar det om givande och mottagande.

Nyckeln är att balansera dess två. Om du bara ger kommer du att känna dig uttömd och bitter samt uppleva att du saknar något. Om du bara tar emot så kommer du inte att kunna njuta av det du har.

Balans uppstår när du utan rädsla ger på det sätt som du blir vägledd till och sedan tar emot med glädje och tacksamhet. Det är precis som att andas: inandning och utandning är lika viktiga. Träna på att ge och ta emot så kommer du aldrig att sakna något.

Dagens kraftdjur

Krokodil

är ikon för den forntida egyptiska krokodilguden Sobek som skänkte överflöd och beskydd.

Han skyddar dig mot falska vänner och dolda fiender.

Ha en bra dag

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.