Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 22/3

0

Först vill jag tacka för de förslag som kom när jag efterlyste lite idéer, jag börjar med ett ämne som ligger mig varmt om hjärtat och som är tidigare liv. Det är ett stort ämne och jag tänker ta upp det under några dagar framöver.

Tidigare liv..

Ja vi har levt många tidigare liv, mitt första möte med ett av mina tidigare liv var genom min guide Ian. När jag först träffade honom genom en meditation så gav han mig ett namn. Kentra, och jag tyckte det var ett väldigt konstigt namn på en guide, när sedan min lärare sade åt mig att nysta i det här så satte jag igång att fråga honom. Genom meditationer och regressioner (att se tidigare liv) och Google 😀 så började jag se mycket av mitt tidigare liv med honom.

Genom att söka på nätet så fick jag veta att Kentra är en by i norra Skottland, då förstod jag varför jag alltid haft en dragning till Skottland och varför jag alltid tyckt att engelsmän är lite snobbiga och ska ge sjutton i Skottland. 😀

Jag pratade mycket med min guide som berättade att han hette Ian, vi hade bott i närheten av Kentra men närmare havet i en liten vik med vår klan. Tidsmässigt var det i början av trettonhundratalet  och fick veta att William Wallace hade varit död i ca 10 år när vi levde där. Jag såg i en regression, hur vi gick ned mot byn, hur husen såg ut och tankarna som jag tänkte när jag levde där. Jag var en man och en broder till min guide, vi var inte blodsbröder men väl bröder i den bemärkelsen att vi hade slagits ihop och att vi både tillhörde den cirkel av män som kontinuerligt satt vid en eld och via en “shaman” gjorde ritualer. Kvinnosynen kanske inte var den bästa, vi var inte elaka med dom men de var något som fanns där för att göra livet enklare.

Flera gånger har jag sett just dessa ritualer som vi var med om och hur den som ledde de här såg ut, jag har sett hur det såg ut i landskapet runt omkring och här börjar det bli lite spännande. För ett tag sedan gick jag in på google maps och tittade och inser att jag känner igen mig vid en gammal ruin. Landskapet är hemma för mig, jag kände igen vikar men såg hur de hade sett ut då.

Vi var inga framstående män jag och min guide, vi var två bybor som även var ute och slogs (och drack öl) ibland, vi hade fru och barn och levde som alla andra. När jag gör dessa regressioner med min guide så ser jag mig själv som den man jag var då och inte den kvinna jag är nu.

Under en av dessa regressioner såg jag också hur jag dog, man kan tycka att det är en traumatisk händelse men konstigt nog var det inte det. Det sista jag såg var att Ian tog min hand och sade: See you in the next life… ( vi ses i nästa liv). För oss var döden på något sätt mer närvarande och inte alls konstig, officiellt bekände vi oss till katolicismen men inofficiellt så var det de gamla lärorna som levde kvar, och de pratade om att döden inte var slutgiltig.

De här regressionerna har gjort att jag längtar tillbaka till Skottland så att det värker i hjärtat, någon dag  när jag sparat ihop tillräckligt med pengar ska jag åka dit, till Kentra och kusten utanför, där jag kan gå i landskapet som jag älskade och se ut över havet som känns som hemma.

Bay of Kentra

Det här är ett sätt att pussla ihop ett av sina tidigare liv, att alltid börja med en som vägleder en genom sin första regression är viktigt, det kan komma upp minnen som man förträngt och som kan vara smärtsamma. Det tar jag upp i morgon.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-13. OBS! Ny fast tid.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Eireen

Det finns ingen anledning till oro, allting är precis som det ska.

Även om det ser kaotiskt ut på ytan så kan jag lova dig att det är en högre plan som styr. Denna allomfattande kärlekskraft bär och stödjer dig till fullo.

Slappna av i armarna i armarna på den gudomliga kärleken och andas bort bekymmer och oro. Lägg fokus på att njuta av och uppskatta varje välsignelse. Din tacksamhet hjälper dig att dra in ännu fler välsignelser i ditt liv.

Alternativa betydelser:

Ge dina bekymmer och din oro till universum, meditera, ägna dig åt sådant som ökar friden inom dig, det kan vara yoga, bad med havssalt i vattnet, massage, en tupplur, musik, lekfullhet eller liknande.

Dagens Kraftdjur

Örn

det djur som enligt de amerikanska indianernas tradition flyger närmast solen.

Säger att du kan förverkliga dina drömmar om du siktar högt idag.

Ha en bra dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.