Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 19/3

0

Spöken, andar, poltergeist…

Namnen är många på de som visar sig för oss efter att de gått över på andra sidan. Det här är en sida av att vara medial som skrämmer många. Att prata med guider och änglar är ok men inte att prata med de som gått över före oss.

Varför?

Min teori är uppfostran. Ända från det vi var små fick vi höra “spökhistorier” om spöken som kommit och hälsat på, om saker som flyttat sig, skrönor om spökhus där det finns både det ena och det andra, på senare tid dessa spökjägare som ser demoner och onda andar bakom varje buske eller hörn. Där det mer går ut på att få tittarsiffror (och i fallet med min pappa och hans spökhistorier, ungar som satt med munnarna öppna 😀 ).

Visst finns det andar som busar, är elaka, är arga, ledsna, ångestfyllda, rädda och inte gillar när någon är in på deras domän, men det är väldigt sällan jag stöter på dom. De är som alla andra människor som lever, olika och inte speciellt farliga bara irriterande.

Däremot finns det en hel radda med andar som är hysteriskt roliga, snälla, rara, empatiska, hjälpsamma ja kort sagt allt det som trevliga människor är. Därför är det lite ledsamt att så många är rädda för dom. Ja det är inte roligt när de börjar på att peta på en eller visa sig för en när man inte är beredd. Men för det mesta är det släktingar som vill visa att de är där. Jag har flera som kommer regelbundet till mig och mina kunder, jag kan komma på två som jag skrattar otroligt med eller åt, den ena är en gammal skollärarinna som alltid säger åt mig att räta på mig eller att prata ordentligt, hon har otrolig humor och är alltid väldigt klar och tydlig. Den andra är en man som alltid skojar med mig, han dansar framför mig och flörtar lite, när han är i närheten är det aldrig tråkigt.

En sak man måste komma ihåg här är att de kommer med de budskap som de tycker är relevanta, inte vad jag eller kunden tycker är relevanta, vilket många gånger har resulterat i både skratt och ilska. Men varför vill de inte berätta det här får jag höra ibland. Svaret är att jag vet inte, jag får ibland inte ens svaret om varför de inte vill berätta.  Det går inte att tvinga fram ett svar, på samma sätt som att det inte går att tvinga en speciell ande att komma. Det är de på andra sidan som sätter premisserna, ibland kan kunden vilja att jag berättar hur personen dog för att vara säkra på att det är den personen jag pratar med. Där sätter jag stopp. Birkan Tore sade en bra sak när jag var på kurs för honom. – Om du träffade på en främling, skulle du då fråga det första du gjorde vad det värsta han varit med om?

Nej.

På samma sätt måste man ge de nära och kära den respekten att inte fråga hur dom dog, de kanske inte alls vill prata om det och jag har varit med om att andar faktiskt har gått därifrån när jag frågat. Namn är jag inte duktig på att höra och får sällan höra namnet, det kan bero på att namn är relativt oviktiga, man har levt i så många liv med så många namn under åren så det blir lätt betydelselöst. Det ska gå att få veta vem man pratar med i alla fall, men det krävs lite pusselarbete. Det brukar bli bra i slutändan.

Nedan är en bild Brown Lady of Raynham Hall. en av de första fotona på en ande och som är världskänd som det första fotot taget av en ande. Klicka på bilden för att komma till Wikipedia sidan.

Gudinneorakel

Sige

Ta tid för dig själv, meditation eller kontemplation.

Sch, kära vän, stilla ditt sinne. Andas och släpp taget om ord, bekymmer och planer. Sök dig till tystnaden djupt inom dig, till den fridfulla plats dit världen inte kan nå.

När det är dags för dig att dra dig tillbaka i tystnad och vara med dig själv.

Jag kommer att hjälpa dig att föryngras och centrera dig på ett kärleksfullt sätt. Låt bara ditt sinne komma till ro. Tids nog kommer du att märka att det är dags att sätta igång igen. Just nu behöver du stilla ditt sinne och vila.

Alternativa betydelser:

Åk på en retreat, lyssna mer och tala mindre, undvik oväsen och höga ljud, meditera, släpp det ständiga tjattret i ditt sinne och ge det till universum och var medveten om att du är känsligare för oljud nu.

Kraftdjursbudskap

Delfin

är en kraftikon för forntida gudinnor som Venus och den egyptiska modergudinnan Isis.

Han skänker healing, frid och styrka att glömma gamla sorger.

Ha en bra dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.