Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 18/3

0

Healing

När jag började min första kurs som skulle i sin tur leda till ett Certifikat så att jag blev Spiritualistiskt Medium var det för att jag ville lära mig healing. När jag provade första gången blev jag grymt besviken, jag hade en konstig uppfattning om att man måste få kokheta händer när man skickar healing. Jag kände ingenting, absolut ingenting och kände mig totalt värdelös. Jag provade gång på gång men kände inget alls i händerna, däremot kände jag healingbollen som jag hade och kände att jag skickade iväg den, men trodde inte på att jag klarade av det eftersom jag inte blev het om händerna.

Nu kan jag skratta åt det och åt min föreställning om hur healing ska vara. Under åren som gått har jag lärt mig änglahealing, kristallhealing, healing genom trumma, healing genom pendel, kort sagt en rad olika tekniker. Av dessa har jag gjort en sorts pyttipanna som passar mig. På senaste tiden har andevärlden lärt mig en ny teknik som jag håller på att förfina så den ska passa mig som handen i handsken.

Många gånger möter jag människor som det rinner healing om men de vet det inte. Jag brukar se att deras händer är gröna och när jag säger det får jag ofta svaret: men jag kan ingenting om blommor 😀

För mig är healingen grön och det är så jag ser händerna, som gröna. Det är också den färgen som Ärkeängeln Rafael har när han hjälper mig och den färgen som bäcken av healing har från det träd där jag hämtar min kraft ifrån.

Healing är något man måste vara försiktig med och många gånger ser jag hur människor använder den alltför lättvindligt, det här är en kraft som kan vara enorm och oerhört kraftfull men ibland väldigt subtil och kommer i små doser. Det är en kraft som alltid funnits och som genom tiderna fått olika namn. Det finns en mängd olika tekniker som man kan använda men för det mesta blir det till ens egna pyttipanna.

En sak som jag inte tycker om är när det skickas healing utan att man frågar först, varför frågar ni er säkert. Vi tar en påhittat situation…

Tänk er att en vän till er har brutit armen och har ont, ni vill i er välvilja hjälpa till och skickar healing till personen utan att fråga. Det kan vara så att den här personen redan har fått healing av en annan, din energi och den andra personens energi kanske inte riktigt går ihop och det blir en sorts krasch av alltihopa, det kan också vara så att den här vännen har en sjukdom eller ett tillstånd som den inte har berättat om eftersom det är privat, helt plötsligt får du upp information om personen som den inte vill att du ska veta, om vännen har en annan sjukdom och du skickar healing så skickar du även till den här sjukdomen, det här kan göra att det blir obalans i systemet och din vän mår sämre efter. Healing kan sätta igång en hel rad processer som personen man skickar till behöver få veta och att det inte kanske blir bättre på en gång utan att det kan krävas några gånger innan det blir bra.

Vi är inga läkare….

Vi som har healing som en naturlig del av oss (förutom de utbildade läkare som har healing naturligt), vi kan lindra men inte bota svåra sjukdomar. Man måste alltid säga åt kunden att söka läkarhjälp när det gäller sjukdomar som t ex cancer. Går man ut med att man kan bota svåra sjukdomar hamnar man under kvacksalverilagen rent lagmässigt och rent andligt är man ute på farliga vägar, där man utnyttjar människors svaghet för egen vinning, vilket gör att andevärlden klipper kontakten totalt med en.

Djur kan man inte fråga, men de brukar gå undan eller inte ta emot när de inte vill ha eller behöver någon mer healing.

För er som känner att ni är intresserade av healing eller att ni har det, är det en bra idé att lära sig olika tekniker, att lära sig hur man skickar och när man skickar. Desto mer ni lär er, desto mer kan ni tillföra just er pyttipanna den extra touchen som gör healingen mer kraftfull och som ger er själva en del av den healing ni ger.

För det är det fina med healing, en del av den hamnar på en själv och tillför energi att orka med att skicka till andra.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 13-16 och kl 18-20.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Aeracura

Du är bara i början, så ha tålamod med dig själv och processen och ge inte upp.

På många sätt är du som en blomknopp som är mogen och redo att slå ut och växa. Försök inte att skynda på processen eftersom den är en del av din vackra livsväg.Njut av att tillägna dig nya kunskaper och färdigheter. Ägna tid åt att samla på dig nya idéer. Ge din kropp näring genom frisk luft,sol, vatten och hälsosam mat.

Snart nog kommer den omisskännliga signalen om att det är dags att omsätta dina kunskaper i praktiken.

Alternativa betydelser:

Sakta ned, ha tålamod, börja med trädgårdsarbete, använd aromaterapi och/eller blomessenser och behåll tilliten.

Dagens kraftdjur

Eldsalamander

arbetar för den mexikanska regnmodern genom att locka molnen att regna.

Gräl eller sprickor i kärlek eller familj kan läka.

Ha en bra dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.