Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 17/3

5

Att kanalisera..

Först vill jag poängtera att allt jag skriver om medialitet är min sanning och min metod, det kanske inte passar för er, men för mig fungerar det bra. När ni börjar gå den här vägen så hitta er egen metod som passar er och eran energi rätt.

I början hade jag svårt att skilja på att länka med andevärlden och att kanalisera men inser nu att det är egentligen bara två namn på samma sätt att vara en kanal mellan andevärlden och den här. För det handlar just om att vara en kanal och släppa egot och egna tankar.

Det sistnämnda är det svåra, för vi har alla våra egna tankar om hur livet ska vara, vi har våra fördomar och våra sätt att vara. Dessa måste man trycka bort och rensa huvudet för att göra ett bra arbete. Däremot kan mina egna erfarenheter många gånger hjälpa mig att förstå när en kund frågar om en specifik sak. Det händer väldigt ofta att andevärlden visar mig situationer jag varit med om eller personer jag mött eller är släkt med för att få mig att förstå vem som står framför mig, vad som ska ske eller hur man ska komma ur en situation på bästa sätt.

Att kanalisera betyder för mig att jag berättar vad andevärlden har att säga utan något filter, problemet är här att de ibland är brutalt raka med sina meddelanden och jag ibland måste gå in och lindra orden för att inte såra. De går inte medvetet in för att göra någon illa men har inte samma filter som vi har. Det har hänt både en och två gånger att jag sagt åt min guide att: nej det här kan jag inte säga så här, jag måste omformulera det för att det inte ska låta för hårt.

Det är det här som är a och o när man kanaliserar…

Det handlar om etik och moral, vissa saker säger man inte även om man får ett budskap.

 • man spår inte i död (här har jag bett andevärlden att inte ens ge mig informationen)
 • man spår inte de som är under 18 år
 • man spår inte i om en graviditet går bra
 • man skickar inte healing utan att fråga personen det gäller
 • man talar inte om för en person att den har en sjukdom eller ger råd om sjukdomen i fråga, det här gäller även djur. Vi är inte läkare eller veterinärer.
 • man ger inte budskap från en ande som inte vill kunden väl
 • man ger inte hårda budskap som kan förstöra för kunden och ser till att kunden förstår budskapet innan samtalet är slut
 • vi är inga orakel och ska heller inte bete oss som sådana

När man kanaliserar är det viktigt att veta vem som pratar med en, helst om man ska kanalisera till någon annan. Det är svårt, och de som varit på mina storseanser vet att det ibland kommer någon som man omöjligen kan veta vem det är, det kan vara en släkting som har levt innan man föddes eller en kompis till ens pappa. De här gångerna försöker jag snabbt bara tala om hur de ser ut och sedan ta budskapet. I många fall har kunderna senare talat om för mig att de förstått vem som kom med budskapet.

Komma ihåg..

Nej jag kommer inte ihåg allt som sägs under en kanalisering, bara minuter efter kan det vara helt blankt eller så kommer jag ihåg smågrejer som jag sagt. Detta är en bra kanalisering för mig, det visar att mitt ego tog ett steg tillbaka och att jag var just den kanalen för andevärlden som jag ville vara. För er som är mina kunder och läser det här, nu har ni förklaringen till varför jag ibland behöver en påminnelse om vad det handlar om när ni ringer mig igen.

Att kanalisera är underbart och jag älskar mitt arbete,  men det är en balansgång mellan en andevärld som ibland pekar med hela handen och att förmedla det de har att säga utan att såra.

Gudinneorakel

Maat

Den här situationen kommer att hanteras på ett hederligt och rättvist sätt.

Låt mig föreslå en annan definition av rättvisa:Det är när alla inblandade ger upp sina personliga föresatser till förmån för hela gruppens gemensamma goda. Detta kräver tro på alltets visdom. I en tvist angriper man varandra för att man är rädd att inte få sin del av kakan.

Dock är det så att angreppen ökar den smärta som var upphov vid dispyten. Varför inte släppa ditt behov av att det ska bli på ett visst sätt och istället inrikta dig på din heliga vilja att lösa tvisten. Håll fast vid bilden av en fredlig lösning och låt bitarna fridfullt falla på plats.

Alternativa betydelser:

En rättssak får sin lösning, en tvist avgörs på ett harmoniskt sätt, du kommer att behandlas rättvist, håll allas behov i minnet när du förhandlar och släpp skuld och skam eftersom dessa känslor kan dra till dig angripande energier.

Kraftdjursbudskap

Myra

är helgad åt den kinesiska guden Wang Ta-hsien och symboliserar hårt arbete.

Det du gör nu belönas längre fram, men förmå andra att hjälpa till mer.

Ha en bra dag

 

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

 1. Aldarana dina inlägg om medialitet är intressanta att läsa och så upplysande😇
  Tack gog fortsättning på helgen🤗

 2. Tack för allt du skriver det är så lärorikt och intressant 🙏💜😍🤗
  Ha en skön helg ☀️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.