Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 14/3

3

I går blev det inget gudinneorakel eftersom min uppkoppling inte fungerade, det är inte förrän den är borta som man inser vad låst man är och ändå så växte jag upp utan internet, utan mobiltelefon och utan facebook och klarade mig alldeles utmärkt. 🙂

Hur pratar man med andra sidan?

Kan jag lita på det jag får in?

Det är bara ett stort virrvarr och jag förstår inte vad de säger.

De frågorna får jag ofta och jag kan hålla med om att i bland är det ett stort virrvarr. I början så trodde inte jag heller på det jag fick in eftersom vissa saker var för otroliga. Att prata med andra sidan var för det mesta en dialog som innehöll: Är du med mig? Svar från min guide: Ja. Har du alltid varit med mig? Svar: Ja.. 😀

Det var väldigt enstavigt och innehöll inga världsomfattande svar eller frågor, att lära känna sina guider är som att lära känna en ny människa, det tar ett tag innan man har den kontakten som gör att man kan uppfatta fler saker och förstå vad de säger.

Att börja prata med sina guider eller skyddsänglar är ett bra sätt att träna upp sig i att prata med andra sidan. Meditation är en bra början att få kontakt med dom, börja alltid med en annars blir det lätt rörigt, be att den guide som har varit med er från den dagen ni föddes kommer och berättar om den och lär sedan känna guiden. För mig tog det ett tag att lära känna Ian som han heter och det var ett pusslande innan jag förstod vem han var och vad han hade för relation med mig. Det började med att jag hörde vad jag trodde var hans namn, Kentra, men när jag började luska lite så var det en by i Skottland, det visade sig senare att han och jag levt tillsammans i Skottland, i närheten av Kentra på 1300-talet.

Det här tog mig några veckor att förstå och jag pratade och pratar med honom i stort sett varenda dag, han är den som hjälper mig med kontakten med andevärlden, när jag inte förstår något så förklarar han, han är även den som säger åt mig att ta det lugnt, han är den som jag litar på din 100 % och jag älskar honom verkligen, han är även den som låter mig göra misstag. För misstag gör man på vägen, alla gör det och det är inget att skämmas över utan lära sig av misstagen och gå vidare. Min första husrening var en synnerligen svår sådan med en grinig ande som inte ville gå över. Jag bad inte om beskydd innan jag gick in och jag kan säga att det blev en katastrof där min lärare senare fick gå dit för att rensa upp. Det misstaget gör jag inte om igen…

När ni börjar prata med era guider och mediterar, så säg till dem att ni vill ha beskydd så att det är bara dom som kan komma igenom, det finns andar där ute som är nyfikna, busiga, griniga, elaka, pratsamma, snälla och inte förstår att när ni öppnar en kanal så vill ni inte prata med dom utan med era guider. Det blir lätt förvirrande när tre andar samtidigt vill säga sitt budskap till er, eller bara berätta sin historia. 😀 Ett annat sätt att ta kontakt med sin guide/guider är att prata i huvudet, att ni får tankar i ert huvud som inte är era är svaret för det mesta, ibland kan det vara bilder, i bland färger, ibland känslor och ibland lukter. Lär er att skilja på vad som är ert ego och guidernas svar.

Det enda jag inte kan rekommendera är att prata högt med sin guide inne på ICA, personalen ser lite konstigt på en då 😀 jag vet av erfarenhet.

Skriv gärna ned vad ni får in, det kan vara så att det budskapet ni får är något som händer lite i framtiden. Prata med dom gärna varenda dag och lär känna dom, vad de heter, vad de har för syfte, vad de har för budskap och i vilken relation de står till er. Vissa har antagligen levt tillsammans med er i något liv, vissa kanske aldrig har levt sitt liv på jorden, vissa kan vara släktingar långt tillbaka, men framför allt lär känna dom.

För er som gör det är det början på en spännande resa som jag rekommenderar.

Gudinneorakel

Sarasvati

Uttryck dig själv genom kreativitet.

Du är en obegränsad varelse. Om det verkar som om du har begränsningar i form av tid, pengar eller något annat så är det bara för att dina tankar är fokuserade på den materiella världen.

Du kan bli av med dessa begränsningar genom att lyfta bort den materiella världens slöja från ditt fokus.

Musiken är essentiell för att uttrycka ickemateriella idéer och energier. Musik färgar vår omgivning med våglängder från de fält som vibrerar högst. Den låter oss undfly alla begränsningar i vår tanke och i själva varandet.

Omge dig med musik och låt den stimulera ditt kreativa tänkande och ge dig nya idéer. Bli ett med musiken och tillåt dig själv att undersöka och experimentera  med att sätta dina kreativa idéer i verket.

Njut av att vara obegränsad

Spela musik, sjung, dansa, rita, måla, skriv eller gör något annat kreativt.

Kraftdjursbudskap

Älg

Den mäktiga älgen, som inte kan stanna när han springer.

Säger att du bör sakta farten om det går för snabbt i kärlek eller i livet, tills du vet vad du vill.

Ha en underbar dag

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

  1. Ann-Christin Fahlman on

    Tack snälla för de fina råden men jag tycker jag har svårt få kontakt med mina guider eller skyddsänglar Ha det gott

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.