Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 12/3

0

 

Att vara medial vad betyder det?

Den senaste tiden har jag genom mitt arbete mött människor via mitt arbete som frågat om de är mediala, eller så har andevärlden kommit för att tala om att nu är det tid att ta tag i din medialitet.

De vanligaste frågorna och påståendena är: hur gör jag för att börja? Men jag är så gammal jag kan inte börja nu, vilka ska jag prata med?, men jag kan inte det här, jag har känt på mig saker sedan jag var liten men inte är jag medial, kan jag lita på det jag får in? Det här är nog bara fantasier, jag kan inte det här……

Jo det kan ni.

Det jag kommer att förklara de närmaste dagarna är min tolkning av det här, det är min sanning som jag upplever det.

Vi är alla mediala men är olika öppna, ett medium jag mötte för många herrans år sedan sade en bra sak, han beskrev det som rosknoppar, på vissa är knoppen inte riktigt utslagen.

På andra är rosen halvt utslagen

Och på de som tränar upp det här helt utslagen

De som har stängt sin blomknopp eller inte öppnat den är för det mesta de som inte vill se av en eller annan anledning, det kan vara att de inte tror, att de är rädda eller att de har bestämt sig för att inte känna av något alls.

Många säger att de har blockerat att andevärlden inte får komma in och här har man helt enkelt bara stängt sin ros för ett tag. Det mediala försvinner inte utan man stänger bara kanalen en stund. De som har sin ros halvt utslagen är de som känner av, de som vet, de som pratar med andevärlden utan att förstå att de gör det.

De som har rosen helt utslagen är de som börjat prata med andevärlden, de som erkänner att de finns där och hjälper oss. Sedan finns det alltid undantag, de som föds med rosen helt utslagen och inte förstår vad det är som händer.

Varför är vi mediala? Hade det inte varit mycket lättare att inte veta om det finns något på andra sidan? Ja kanske, ibland får man reda på sanningar som man inte vill veta, eller man ser saker man inte vill se. Jag tror att det finns en  mening med att vi valt att vara mediala från första början, det är det att vi inte ska förlora den här kontakten med våra nära och kära, med guider, änglar, småknytt mm.

Den här världen som vi kan förnimma kan vara både underbar och skrämmande men den är aldrig tråkig. Att lära sig mer om den är verkligen ett livslångt lärande och som sträcker sig från liv till liv. De man alltid kan var säker på även om man ibland tvivlar är att de som vi bestämde skulle vara med oss det här livet, kommer att vara med oss hur mycket vi än tvivlar, de vet vilket livssyfte du har, vad det är menat att du ska göra och uppnå, de kommer att försiktigt att styra oss år rätt håll när vi avviker i från vägen vi satt upp innan vi föddes.

I dag finns jag på Tarotguiderna mellan kl 10-12 och 14-16.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Yemanaya

Viktiga dörrar öppnas för dig nu. Gå in genom dem.

Livet rör sig i vågor, precis som tidvattnet i havet. Allt handlar om rätt tidpunkt, så när en möjlighet dyker upp måste du hoppa i där och då. Allt du har gjort för att förbereda dig kommer att finnas med dig.

Om du tvekar eller skjuter upp det så kommer ett nytt tillfälle att infinna sig, på samma sätt som tidvattnet ständigt kommer in och drar sig undan. Liksom havet är livet fullt av variation och skönhet.

Njut av att uppleva olika faser och låt all tveksamhet sköljas bort.

Alternativa betydelser:

Tveka inte, det här är rätt sak för dig att göra. Dina böner besvaras. Förbered dig på en stor och lyckosam förändring. Fira din framgång. Var viss om att du är kvalificerad och redo för den nya möjligheten.

Kraftdjursbudskap

Apa

Är ett av de heliga djuren i kinesisk astrologi, ett naturligt intelligent och nyfiket djur.

Ställ frågor och godta inte nej som svar.

Ha en bra dag

Blessed be

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.