Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 14/2

5

Först vill jag önska er alla en glad Alla Hjärtans dag.

Den här dagen skulle göras om så att det inte bara handlar om kärlek till en partner utan till alla människor, lite som jul där man tar hand om varandra. Världen har blivit betydligt mer egoistisk och människor bryr sig inte om varandra som förut. Jag läste om en gammal man som hade gått bort i sin bil när den stora snöstormen var i Sundsvallstrakten där människor inte hade bekymrat sig om att han satt i bilen och inte kom därifrån.

Det behövs Alla Hjärtans Dag varje dag om året, det krävs inte så mycket för att gå fram och fråga hur det är. För den människan kanske det gör otroligt mycket att någon bara frågar den frågan.

I dag jobbar jag extra på Tarotguiderna mellan kl 15-17.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Sige

Ta tid för dig själv, meditation eller kontemplation.

Sch, kära vän, stilla ditt sinne. Andas och släpp taget om ord, bekymmer och planer. Sök dig till tystnaden djupt inom dig, till den fridfulla plats dit världen inte kan nå.

När det är dags för dig att dra dig tillbaka i tystnad och vara med dig själv.

Jag kommer att hjälpa dig att föryngras och centrera dig på ett kärleksfullt sätt. Låt bara ditt sinne komma till ro. Tids nog kommer du att märka att det är dags att sätta igång igen. Just nu behöver du stilla ditt sinne och vila.

Alternativa betydelser:

Åk på en retreat, lyssna mer och tala mindre, undvik oväsen och höga ljud, meditera, släpp det ständiga tjattret i ditt sinne och ge det till universum och var medveten om att du är känsligare för oljud nu.

Kraftdjursbudskap

Spindel

vars nät symboliserade människan öde i fornnordisk mytologi, vävt av Nornorna.

Säger att du ska njuta av idag, inte oroa dig för igår och för i morgon.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

5 kommentarer

  1. Ljus i ljusets mörker, att vandra i ingenmansland och bara att vara i intet för att sen växa i de energier som flödar mot dig. Gå i frid o sanning o ta emot ljusenergirrnas varma kärlek. ❣️

  2. Hej Fina Maria *** Grattis Emma på 21 års dagen *** härligt att bli uppvaktat av vovvarna och dej och Kamran. Cool motorcykel, den skulle du åka runt på hihi Oj oj vilken vinter vi har nu i Stockholm mycket snö, så kallt och blåserBurr burr Ha en fin fortsatt inspelning Igår såg jag reklam om ditt program Det bästa eller vad de nu hette som du spelade in nyss Kramisar Nettan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.