Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 13/2

0

I dag är stora röjardagen, jag och sonen ska packa hästfinkan full och köra till återvinningsstationen, det ska bli skönt att slänga en massa jag inte behöver, tyvärr så är jag väl en av de som alltid säger, ja men det där kan vara bra att ha 🙂 därför behöver man ibland rensa bland röran för att göra sig av med grejer och energier som man inte behöver längre. I och med att jag ska flytta till ett mycket mindre boende så har jag fått tänka över vad som är viktigt för mig och vad som inte är det. Ska man hårddra det så är det egentligen inte speciellt mycket man behöver.

Gudinneorakel

Coventina

Det är dags för en utrensning som renar din kropp och ditt sinne.

Det här meddelandet är avsett att hjälpa, inte att förolämpa eller kritisera.

Den farkost som din kropp utgör har blivit igentäppt av för mycket starka kemikalier och källan till skadan finns i ditt psyke. Din kropp har skickat många signaler och rop på hjälp för att slippa undan det stadiga intaget av orenheter, men du har ignorerat dem.

Kanske har du lagt märke till att din energinivå har sjunkit och att din glädje har mattats av. Du behöver inte tänka på dessa effekter för de ligger bakom dig och lösningen finns här och nu!

Tveka inte för ett ögonblick att göra upp nya planer, nu när du har fått det här budskapet. Du bör också hålla ett klart fokus på innehållet i dina tankar och ditt tal, för orden du tänker och uttalar är den föda som ger eller tar energi.

Välj renhet så lovar jag att dina framtidsutsikter förändras till det bättre.

Kraftdjursbudskap

Buffel

Ett heligt djur för de nordamerikanska indianernas beskyddarinna den vita buffelkvinnan.

Hon lovar att dina behov tillgodoses, så oroa dig inte.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.