Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 12/2

0

Jag brukar inte ha svårt att somna på kvällen men i går var det rent ut sagt helt omöjligt att sova, jag var så trött att jag gick och lade mig redan klockan nio på kvällen. Helt plötsligt kom min hjärna på att den skulle ta alla världens problem och lösa dem när jag var helt slut.

Visst skulle det väl vara skönt att stänga av den en stund och bara vila men tyvärr så lever den ett helt eget liv. Till slut så somnade jag, men hjärnan har fortsatt att lösa världens problem under natten och jag vaknade fortfarande rätt slut. Tur det finns kaffe, jag ska arbeta idag och måste vara på topp. Det brukar aldrig vara några problem och det ger mig en massa energi, tack och lov för det mediala arbetet, det ger mig otroligt mycket både i energi och glädje.

Jag finns på Tarotguiderna mellan kl 9-12 och kl 14-16.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Gröna Tara

Be andra om (inklusive mig) om hjälp i stället för att försöka göra allt själv.

När du känner bitterhet över att du får bära mer än din del av bördan så gör du inte någon en tjänst, minst av allt dig själv. Du behöver be om hjälp för att vara säker på att ha egen tid för vila och kontemplation.

En av anledningarna till att jag kan sitta så fridfullt är att jag känner till hemligheten om den äkta skaparförmågan.

Den åstadkoms inte genom kamp eller stridigheter utan genom ett klart och fokuserat sinne som inte störs av obeslutsamhet. Den kortaste vägen till framgång är nämligen att fatta beslut. När du väl har bestämt dig så ger sig resten av sig självt.

Jag uppmanar dig därför att sitta i stillhet och följa med dig dit ditt sinne för dig. Var öppen för ditt hjärtas vägledning. Det kommer i stillhet leda dig till dina viktigaste beslut och resten kommer att falla på plats.

Alternativa betydelser:

Försök inte vara en superkvinna eller superman, ge dina barn hushållssysslor, be din partner om hjälp, ta emot hjälp när den erbjuds dig, släpp skuldkänslor eller tro på att det är ett tecken på svaghet att be om hjälp.

Kraftdjursbudskap

Fisk

En symbol för rikedom och vissa fiskare lägger än idag ett mynt i nätet för att gå god fångst.

Det kan lösa sig att ta en avvägd risk.

Ha en underbar dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.