Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 10/2

1

Vaknade  idag till en underbar himmel, det här är jämte med natten en av de bästa tiderna på dygnet, när solen börjar visa sig i öster och himlen blir alldeles lila. Det är fortfarande lugnt och tyst, att bara stå och titta en stund på soluppgången är balsam för själen.

Att stanna upp och se det vackra i nästan allt runt omkring oss är verkligen något som alla behöver göra, det är alldeles för mycket stress i vardagen som det är. Senare i dag blir det träning och att börja packa inför flytten så allt inte blir gjort i sista minuten som det brukar bli med mig 🙂

Gudinneorakel

Dana

Du besitter gudomlig kunskap som kan komma anda till hjälp genom din andliga undervisning

Din visdom går tillbaka till uråldrig tid. Du har gör denna visdom med dig till din nuvarande inkarnation för att vara en vägvisare så att dina erfarenheter kan komma till nytta för andra.

Dröj inte med att uttrycka denna visdom. Jag kommer att hjälpa dig att manifestera en plattform för din andliga undervisning oavsett om det handlar om att undervisa genom att själv vara ett exempel eller genom att skriva och tala.

Alla former av undervisning är värdefulla, oavsett hur mångas liv du påverkar.

Alternativa betydelser:

Håll kurser, skriver böcker eller artiklar, leta efter möjligheter att undervisa, var en förebild av frid, vörda din gudomlighet och var medveten om att du är en ledare.

Kraftdjursbudskap

Sfinx

Den gamla grekiska sfinxen hade lejonkropp, örnvingar och kvinnoansikte och ställde frågor.

Ett mysterium eller en förbryllande situation blir snart löst.

Ha en underbar dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.