Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 9/2

0

Gomorron alla vackra, i dag händer inte mycket mer än att jag ska arbeta och arbeta igen, nästa helg är det kurs helg, del två i andra året på utbildningen jag går nu till Freja Naturprästinna. Jag ska den helgen ha ceremonier och det gör mig faktiskt lite skräckslagen 🙂 så nu måste jag öva.

Visst är vi människor konstiga? Även i slutna sällskap med människor vi litar på och som vi tycker om är vi oroliga för att göra bort oss och staka oss. Jag vet att mina systrar i cirkeln absolut inte kommer att skratta om jag stakar mig eller glömmer något men ändå är jag otroligt rädd för att det inte ska bli rätt. Sången jag ska sjunga har jag sjungit gång på gång på gång för att lära mig och ändå så är det som den inte sitter, antagligen är det nervositeten som gör det. Så i kväll blir det till att sjunga och trumma igen gång på gång på gång, mina stackars djur som hör det här måste vara rätt less på den här sången 🙂

I dag är det som sagt arbete som gäller, mitt arbete på Tarotguiderna är min stora lycka, inspirationskälla, stöd och värme, att möta olika människor i deras vardag och att få kunna hjälpa dom är något av det bästa som finns.

Jag finns på linjen mellan kl 10-12 och 15-17.

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Ishtar

Älska dig själv så mycket att du kan säga nej när andra kräver tid och energi av dig.

En uppriktig önskan att tjäna andra är något underbart. Dock är det skillnad mellan att ge av sig själv och att ge upp dig själv.

Om du känner dig trött, skyldig eller bitter när du hjälper andra så hjälper du dem inte på riktigt, eller hur?

Du för in negativ energi i relationen och det har ingen glädje av. Ta ett steg tillbaka och omvärdera situationen. När du respekterar dina egna gränser kommer andra att lära känna och respektera dem inom dig och även inom sig själva.

Det är ett hälsosamt beteende att lära ut till andra.

Alternativa betydelser:

Du ger för mycket, stärk ditt självförtroende och gör inte saker av skuldkänslor eller plikt.

Kraftdjursbudskap

Krokodil

är ikon för den forntida egyptiska krokodilguden Sobek som skänkte överflöd och beskydd.

Han skyddar dig mot falska vänner och dolda fiender.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.