Gudinneorakel och kraftdjursbudskap 8/2

6

I dag för 22 år sedan föddes denna lilla plupp, jag kommer ihåg att efter svår förlossning så såg jag denna lilla sak som skulle komma att bli mitt allt. Han har nu vuxit upp till en man som är snäll, empatisk, lite tjurig 🙂 (har han efter mamma 🙂 )

Jag älskar verkligen det här fotot, han ser så oskyldig ut och var ca 2 år, jag kan då berätta att jag fick nog mina första gråa hår då, herreminje vilket barn, han var precis överallt och skulle undersöka och klättra på allt och äta på allt, jag undrar hur många gånger jag fick tala om för honom att fårbajs inte är godis eller att man inte behöver ha hela munnen full med lera. Jag är glad över den tiden idag, han visade prov äventyrslusta som finns kvar än idag.

Så grattis älskade son på din födelsedag.

I dag arbetar jag på Tarotguiderna mellan kl 12-13

Välkomna att ringa

Gudinneorakel

Hathor

Tillåt dig själv att ta emot. Detta kommer att höja din intuition, energinivå och förmåga att ge till andra

Du har en moderlig sida i dig som gör att du naturligt tar hand om behövande, men denna sida måste vara i balans med mottagande, annars blockeras flödet.

Mottaglighet är den kvinnliga energins essens och det innebär att du tillåter dig själv att ta emot med älskvärdhet och tacksamhet.

Om du känner skuld när du ber andra om hjälp eller om det inte känns bra att ta emot gåvor, blockerar du din kvinnliga energi.

Din mottaglighet är precis lika naturlig som din omvårdande och givande energi. Mottaglighet gör att du hör änglarnas röst tydligare. När du tar emot har du större resurser att ge till andra. Börja med att lägga märke till de hundratals gåvor du får varje dag.

Det kan vara något vackert du ser i naturen, att du bevittnar ett rörande ögonblick mellan två människor eller att du får en kram av någon du älskar. Säg bara tack för varje gåva och var medveten om att de fyller på ditt förråd  och håller det gudomliga flödet igång.

Kraftdjursbudskap

I skapelselegender från Ungern och Sibirien dök ankan ner för att hitta den första landmassan.

Hon kommer med oväntade pengar och återbördar det som förlorats.

Ha en bra dag

Blessed be

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Tack Aldarana för budskapen🤗 Och stort Grattis så sött så blev varm i ❤️har en liten sonson som blir 2 till sommaren. Härligt att höra att äventyrslysten finns kvar som vuxen man bättre kan de inte bli, ha de gott kramis

  2. Gå i det ljus du förjänar att vara i. Dina gåvor till oss i olika budskap är själavårdande på många nivåer. Önskar dig allt gott. 😃❣️

Lämna en tanke

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.